REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Manechinul transsexual Talulah Eve, fără lenjerie intimă pe covorul roșu

Manechinul transsexual Talulah Eve, fără lenjerie intimă pe covorul roșu

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:00 307

Talulah Eve, Foto: Profimedia

Modelul transexual Talulah Eve (24 de ani) a venit fără lenjerie intimă pe covorul roșu, la premiera filmului britanic „Fanatical”, în Londra. Curajoasă din fire, mulatra a purtat un maiou extrem de scurt și o fustă argintie care se leagă într-o parte. Deși ținuta i-a lăsat la vedere foarte multă piele, Talulah a simțit nevoia să nu își pună lenjerie intimă, iar asta a dat naștere unui moment jenant pe covorul roșu.

Talulah Eve a fost surprinsă în momente mai puțin plăcute. În timp ce poza pe covorul roșu, toată lumea a putut vedea că ea nu a purtat lenjerie intimă, la premiera filmului „Fanatical”. Ținuta sexy a manechinului a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit focoasa șatenă. De origine britanică, Talulah Eve a devenit cunoscută pentru povestea ei de viață, ca model transsexual. Fiind unul dintre puținele manechine trans din industrie, s-a confruntat de la început cu prejudecățile oamenilor, însă nu s-a lăsat doborâtă.

Talulah Eve a fost norocoasă că a avut sprijinul familiei, deși la început rudele ei au fost reticente. Acum, ea se bucură de un real succes în cariera de model și spune că schimbarea de sex a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viața ei.

„M-am născut bărbat, dar niciodată nu m-am regăsit în această imagine. Uram corpul meu masculin și îmi ascundeam părțile intime. A fost un sentiment ciudat. Mereu m-am îmbrăcat în haine de femei. Am început să mă gândesc serios la o schimbare de sex la vârsta de 19 ani, când am început să iau hormoni. Sânii mei au început să îmi crească și acum sunt o cupa D dublă, în mod natural. Aveam încă trăsături masculine, dar bărbații începuseră deja să-mi acorde atenție. Atunci mi-am dat seama că îmi doresc cu adevărat să fiu femeie”, a povestit Talulah Eve pentru revista Glamour.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212