REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Mangalia: mașină aruncată pe contrasens după un impact pe mijlocul drumului!

Mangalia: mașină aruncată pe contrasens după un impact pe mijlocul drumului!

Replica API 31 mai 2018 | 01:25 448

A oprit pe banda a doua pentru a vira peste marcajul dublu continuu și a făcut prăpăd. Alte două autoturisme au fost implicate în coliziune, două persoane ajungând la spital. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările!

Potrivit oamenilor legii, la data de 30 mai a.c., în jurul orei 07.23, o femeie, de 38 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, direcția Mangalia - 2 Mai unde, în dreptul drumului de acces în șantierul naval DMHI, ar fi oprit pe banda a doua pentru a vira la stânga, peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost surprinsă și lovită de un autoturism care venea din spate. În urma impactului, al doilea autoturism a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar din sens opus de o femeie, în vârstă de 31 ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului și a pasagerei din ultima mașină, fiind vorba de un traumatism la coloană și altul la nivelul membrului superior. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

C.C. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi ani am asteptat sa se faca linie discontinua am dat spaga la drumuri la greu si acum sa las la altii facilitatea asta. Am bagat continua la loc pentru ce s a platit s a facut. Sa scoata olandezu banii de spaga
1
0
Misterio, a fost "refacut" marcajul si daca au plecat coreenii, idiotii au TRASAT DUBLA CONTINUA
0
0
Primare repara strazile ca ne distrugem masinile lasa campania electorala cai prea devreme.
1
1
De unde a-ti scoso pe asta cu linie dubla continua? Aia discontinua toata ziua.Deci ala din spate a fost de vina ca venea cu viteza si nu a fost atent ca femeia vroia sa vireze la stanga.
0
2
nu intelegi nimic dib cele descrise mai sus.care e cel care a virat spre santier,care venea din spate si care din 2 mai...explicati va rog calumea
1
0
Daca erati voi in locul lor?o clipa de neatentie e tot ce e nevoie,nu va mai judecati si nu va mai urati fratilor...suntem cu totii aceasi apa.
12
3
S-au inmultit prostii la volan!!!
8
0
Cred ca ar fii bine un sens giratoriu in locul acela.Nu este primul accident in zona respectiva.
6
1
a fost si este marcaj dublu DISCONTINUU !
12
6
La fel am fost victima unui asemenea accident numai ca am stat in coma si are luni si tot nu mi-am revenit complet...inchisoare la tarani bagamias pwla in nathia lor de pishati ordinhari.
4
2
Cate 3ani cu executare
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272