REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Maradona afirmă că ''nu moare'' şi îi critică pe cei care mint în legătură cu sănătatea sa

Maradona afirmă că ''nu moare'' şi îi critică pe cei care mint în legătură cu sănătatea sa

Replica API 22 iunie 2019 | 00:00 398

Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona a transmis joi, prin intermediul unei înregistrări video, că ''nu moare" şi i-a criticat pe cei care mint în legătură cu starea de sănătate şi vehiculează zvonuri că ar suferi de Alzheimer, informează agenţia spaniolă EFE.

"Salutare tuturor maradoniştilor, sunt mulţi în ţară (Argentina), de fiecare dată mai mulţi. Care mint, mint. Vorbesc despre Alzheimer. Dar nici măcar nu ştiu ce înseamnă acest cuvânt. Oamenii care au Alzheimer mor. Eu nu sunt pe moarte", a spus fostul decar al Argentinei pe contul său de Instagram.

În mesajul său, Maradona s-a arătat în mod special critic la adresa presei, care în ultimele zile a făcut tot felul de speculaţii pe marginea stării sale de sănătate, după ce recent a renunţat la postul de antrenor al echipei mexicane Dorados de Sinaloa pentru a se întoarce în Argentina, motivând probleme de sănătate.

"De ce aceşti copii lansează tot felul de zvonuri pentru a crea confuzie. Mie nu-mi place confuzia. Presa caută mereu calea cea mai scurtă pentru a ieşi în evidenţă. Dar eu mi-am câştigat locul jucând fotbal", a adăugat "El Pibe", în vârstă de 58 de ani.

Legenda fotbalului argentinian Diego Maradona a părăsit pe 14 iunie postul de antrenor al echipei mexicane de ligă secundă Dorados de Sinaloa din motive de sănătate, conform avocatului său.

'Diego Maradona a decis să nu continue ca antrenor la Dorados. În urma sfaturilor medicilor, el îşi va consacra timpul sănătăţii sale şi va fi supus unor operaţii la umăr şi genunchi, precizase avocatul Matias Morla pe reţelele de socializare.

Maradona anunţase la începutul lui aprilie că intenţionează să părăsească postul la finalul sezonului, considerând că prezenţa sa aduce decizii defavorabile formaţiei din partea arbitrilor.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212