REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Marc Anthony, distrus de droguri? Este grav bolnav?

Marc Anthony, distrus de droguri? Este grav bolnav?

Replica API 24 decembrie 2021 | 00:00 1539

Cântărețul Marc Anthony (53 de ani) nu a fost niciodată un bărbat robust, însă nici nu a arătat așa de rău cum arată acum. Fanii săi au dat alarma că starul portorican este în pericol după ce au observat că, în ultima vreme, arată jalnic și face mișcări stranii.

Marc Anthony

Cântărețul încheie anul în timp ce se află la mijlocul turneului său ”Pa'alla Voy”, desfășurat în mai multe orașe din SUA și Europa. În cursul acestor concerte, în înregistrările video care au fost făcute, se observă clar mișcarea necontrolată a mandibulei lui și a mâinii lui stângi în timp ce interpretează piesa ”Soy yo”. Utilizatorii rețelei sociale Twitter se tem că starul este distrus de droguri sau are alte probleme grave de sănătate, scrie click.ro.

Și alte indicii arată că se droghează

Și într-o înregistrare prezentată pe rețeaua socială TikTok, se vede că Marc Anthony are o mișcare stranie de mandibulă care ar trăda un abuz de droguri, susțin fanii. Este tot mai palid și mai slab ca niciodată și se crede că asta este tot din cauza drogurilor. Din cauza cocainei dispare pofta de mâncare! Fanii au mai constatat o schimbare în rău a vocii sale și ”o imposibilitate de a mai atinge note înalte”. Faptul că este astenic, marcat de o vizibilă slăbiciune fizică, poate fi tot o dovadă că drogurile îl distrug. Și, tot un indiciu al abuzului de droguri, este că transpiră abundent încă de la prima piesă a concertului! Starul este singur după multe relații eșuate.

Marc Anthony, însurat de trei ori

S-a iubit cu Jessica Lynne Harris, Raffaela Modugno și Mariana Downing. A fost căsătorit de trei ori, cu fosta Miss Univers, Dayanara Torres, cântăreața și actrița Jennifer Lopez și cu fotomodelul Shannon De Lima. Are o pereche de gemeni din căsnicia cu Jennifer Lopez, Max și Emme, în vârstă de 13 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212