REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Marc Anthony, 'în proces de recuperare' după accidentul suferit în Panama

Marc Anthony, 'în proces de recuperare' după accidentul suferit în Panama

Replica API 10 mai 2022 | 00:00 713

Cântăreţul portorican Marc Anthony a anunţat că se află în proces de recuperare după accidentul care i-a afectat spatele şi care l-a obligat să-şi anuleze concertul pe care urma să-l susţină miercuri seară în Panama, relatează EFE.

Sursa foto: Marc Anthony/Facebook.com

"Sunt în proces de recuperare după lovitura de la spate, se poate întâmpla oricui. Mă simt bine şi primesc îngrijiri. Sunt lucruri care se întâmplă", a scris el din Miami pe reţelele de socializare, unde a fost transportat pentru a fi tratat, citează Agerpres.

"Fac progrese, nu pot spune că mă simt mai bine, dar continui tratamentul. Sunt şi eu om şi m-am lovit la spate, sper să-mi uraţi toate cele bune", anunţă artistul într-un videoclip pe care l-a postat vineri pe contul său de Instagram.

Marc Anthony şi-a suspendat concertul de miercuri seară din Ciudad de Panama după ce a suferit "un accident" cu câteva minute înainte de a urca pe scenă.

Nu s-a precizat ce tip de accident a suferit artistul portorican. Organizatorii au anunţat că a fost "transportat la Miami pentru a fi tratat de medici specialişti" şi că va lua legătura "foarte curând" cu fanii săi, prin canalele oficiale de comunicare pentru a oferi "mai multe informaţii".

Organizatorii au anunţat, de asemenea, că sunt în legătură cu biroul artistului pentru a stabili noua dată la care va fi reprogramat concertul.

Interpretul unor succese ca "Vivir mi vida" şi "Flor Palida" urma să concerteze pe stadionul Rommel Fernandez din Ciudad de Panama, în cadrul turneului său "Pa' alla voy" în faţa a mii de fani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272