REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marcel Boloş a anunţat ce beneficii vor avea românii care se vor pensiona la 70 de ani

Marcel Boloş a anunţat ce beneficii vor avea românii care se vor pensiona la 70 de ani

A.F. 17 martie 2023 | 00:00 1191

Sunt neînţelegeri în România, în ceea ce privește creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani, în mod voluntar, iar oficialii spun că vin cu nişte beneficii pentru români.

Marcel Bolos a anuntat ce beneficii vor avea romanii care se vor pensiona la 70 de aniMarcel Boloş

PNL are un proiect de lege care spune că va crește vârsta de pensionare, voluntar, la 70 de ani. Este proiectul fostului ministru al Muncii, Raluca Turcan.

Pe de altă parte, PSD, prin vocea lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD, spune că ei se opun creșterii vârstei de pensionare și că această discuție trebuie tranșată înainte să mai dăm naștere şi altor îngrijorări pentru români.

PSD nu susține o astfel de măsură, însă în planul național de redresare și reziliență (PNRR) este scris negru pe alb că Guvernul va susține creșterea vârstei de pensionare, ca românii să muncească până la 70 de ani în mod voluntar, pentru că Executivul plănuiește niște facilități fiscale. În ţara noastră, speranța noastră de viață este de 72-73 de ani.

Este vorba despre un jalon prevăzut în planul național de redresare și reziliență (PNRR). Țara noastră s-a angajat ca în România să existe "o vârstă facultativă de pensionare, iar aceasta să fie vârsta de 70 de ani", scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bolos prima pensionara la 70 de ani sa fie mata.
1
0
LOC DE VECI LA CIMITIR ASTA E BENEFICIUL PENSIONARULUI LA 70 DE ANI
5
0
Voi care frecati pwlla in Guvern,Parlament,Senat,etc.puteti iesi la 70 de ani,cei care muncesc cu adevarat la 55-57 de ani sunt terminati.
6
0
un loc de veci gratuit.
7
0
in primul rand sa dispara pensionarea anticipata pt magistratura,politie, armata, este jaf pe fata, bataie de joc! Doar minerii sa poata iesi anticipat 55-57 ani... in rest toti egali!
6
1
Acesti incompetenti, fara stiinta de carte, care conduc Romania, sunt tradatori de tara si de neam! Prin aceste legi ei doresc sa distruga natia si tara! Incet , incet , vom ajunge la regionalizare si dezmembrare a tarii! Toti acesti banditi si-au asigurat familiile cu bani in conturi straine si case peste ocean! Verificati si va veti convinge!
8
0
Fratilor nu ne mai pensionati duceti ne direct la groapa, Stau pana la 70 cei care stau la munca degeaba, cei care au servicii grele nu mai vor, ia sa nu mai aibe voie sa cumuleze pensia cu salariul mai sta cineva la munca, sa mearga la privat daca e
9
0
Speranța lor de viata,nu a noastră i de 72,73 de ani.Voluntariatul în industrie,producție, muncitorii alfa,este exclus.Voluntariatul vine din partea lor,căci nu te consumi prea mult pradand,din pix,stilou ori alte manevre,cel mult te doare puțin mijlocul,de la atâta stat pe scaun.Si durerea asta probabila de mijloc e plătită foarte bine,prin sporuri ce nu le aveau nici cei ce lucrau în minele de uraniu.Sau plutoniu,ma rog.
7
0
Băi tâmpiților dacă urcați vârsta de pensionare tinerii unde mai lucrează Ați gonit tinerii in UE și ați lăsat sclavi milioane de r*mâni în tară Vreți să furați și banii de pensii cotizațiile Urcând vârsta de pensionare multi romani numai apucă pensia iar statul mafiot ii fură cotizațiile pe zeci de ani de muncă
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218