REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Marcel Ciolacu a primit un cadou special de la o fetiță de 10 ani

Marcel Ciolacu a primit un cadou special de la o fetiță de 10 ani

Virgil STOIAN 2 decembrie 2022 | 00:00 749

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că în acest an va purta o broșă tricoloră făcută manual de către o fetiță de 10 ani. Ciolacu arată faptul că generația acestei fetițe va fi cea care va duce România unde îi este locul, în timp ce generația lui a luat o țară comunistă și a dus-o în NATO și UE.

”Speranța acestei națiuni stă în copiii săi! Delia, un copil minunat de 10 ani, mi-a dăruit astăzi o broșă tricoloră cu România făcută de mânuțele ei.

O voi purta astăzi cu mare mândrie cu gândul la energia acestei generații care va duce România acolo unde merită și îi este locul. La fel cum acum 104 ani, generația de atunci a înțeles că doar prin unitate putem să ne îndeplinim visul de a trăi cu toții într-o singură țară.

Generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în Uniunea Europeană și NATO. Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen. Depinde doar de noi!

Pentru Delia, pentru toți copiii acestei națiuni, trebuie și noi să stăm uniți și să trecem peste toate provocările la care suntem supuși de un război ilegal chiar la granițele noastre și de toate crizele suprapuse pe care le-a cauzat.

Avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă !

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, scrie Marcel Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I auzi la p***t ce a făcut generatia lui de lepre !! Gunoiule nu ești decât un p*****l cu barba ras la kwr
0
0
Cunoastem PSDistilor cunoastem metodele partidului comunist roman care aduceau copiii sa preaslaveasca partidul si conducatorul sau iubit tovarasul Nicolaie Ceausescu,nea Nicu a murit dar traditiile PCR sunt duse mai departe de fosti activisti ai P.C.R. si copiii lor care fortati de imprejurari din 1990 pozeaza in democrati,FSN;PDSR;PSD,aceiasi marie cu alta palarie.
2
0
PROPA GANDA
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272