4.1° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
4.1° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Marcel Ciolacu anunță schimbări în domeniul energiei

Replica API 13 august 2022 702

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că la nivelul Guvernului, dar şi al partidului pe care îl conduce se lucrează la viitoare modificări legislative în domenii precum energia, arătând că PSD susţine ca, pentru domeniul energiei, reglementările să facă domeniul cât mai predictibil, iar în acest sens schimbările propuse să fie valabile până în anul 2025.

Marcel Ciolacu a amintit, vineri, într-o conferinţă la Bistriţa, că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care "funcţionează” şi care a "limitat” costurile în ceea ce priveşte energia şi a anunţat că PSD susţine modificări pe termen mediu în privinţa acestui domeniu.

"Suntem singurul stat european care ne-am dus şi către mediul de afaceri cu aceste facilităţi. Sunt ferm convins că totul este perfectibil. În acel moment, cum s-a ajuns... ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră: a fost o guvernare de dreapta care a dorit să liberalizeze preţurile, lucru de aplaudat, dar nu în acest mod haotic şi fără instrumente. Nu avem mari modificări de făcut pe o perioadă scurtă, pentru că s-a mai făcut o greşeală imensă tot în guvernarea trecută, s-a dat liber ca toată energia să fie vândută dinainte şi ne aflăm în situaţia în care energia pe anul acesta este deja vândută.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Am avut o discuţie de cinci ore împreună cu primul ministru şi cu grupul de lucru care deja s-a conturat la nivelul primului ministru şi al Guvernului, avem un grup de lucru la PSD şi de acolo am venit cu anumite soluţii. În acest moment, sub Secretariatul General al Guvernului se conturează aceste modificări legislative. Sunt vreo trei domenii, vor fi mai multe acte normative şi vom vedea... cu adevărat prioritatea numărul unu a noastră, în acest moment, a PSD, este să venim cu ceva predictibil, eu îmi doresc până în anul 2025, pe zona de energie”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359