REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.8° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Marcel Ciolacu: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu

Marcel Ciolacu: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu

Mariana MURAT 3 aprilie 2024 | 15:08 367

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că, în opinia sa, Cătălin Cîrstoiu va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, pentru că va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager. Despre Nicușor Dan, Ciolacu spune că nu are un proiect și că după patru ani de mandat vorbim de apă caldă.

Marcel Ciolacu: „Parerea mea este ca va castiga domnul Catalin Cirstoiu  Marcel Ciolacu

În primul şi în primul rând, eu vreau să câştige bucureştenii. E normal. Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu, pentru că e o diferenţă foarte mare între susţinători, nu există nicio comunicare între susţinătorii domnului Nicuşor Dan şi susţinătorii domnului Piedone. Liantul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu”, a spus liderul PSD într-un interviu. Ciolacu a precizat că acesta „va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager”. „Un om care a demonstrat că poate”, a precizat Marcel Ciolacu, arătând că „s-a săturat de politicienii care găsesc scuze”.

Liderul PSD a mai declarat că „toate campaniile s-au câştigat pe vot negativ, uite cât de urât e ăla, uite cât de nenorocit e ăla”. „Ei nu au un proiect administrativ, Nicuşor Dan nu are un proiect. După patru ani vorbim de apă caldă, de lucruri esenţiale”, a subliniat premierul. Întrebat ce efect va avea un insucces asupra alianţei PSD-PNL, Ciolacu a spus: „În primul rând nu va pierde alegerile Cătălin Cîrstoiu, dar oricum nu va afecta alianţa. Votul politic va fi unul consistent”. „Eu nu cred că un bucureştean mai poate să îl voteze pe Nicuşor Dan, depăşeşte logica”, a mai declarat Ciolacu, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va lua aceeasi mmmwie pe care o vei lua tu ciolanule !
1
0
Nu va castiga. Parerea mea.
1
0
Când vreodată o sa fie ca piedone vizați frumos ratați de PSD
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468