REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marcel Ciolacu cere plafonarea preţurilor la pompă

Marcel Ciolacu cere plafonarea preţurilor la pompă

Replica API 20 iunie 2022 | 00:00 879

Coaliţia de guvernare se gândeşte la plafonarea preţurilor la pompă, pentru că avem preţuri speculative, a spus, luni, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Totuşi, această măsură trebuie discutată în coaliţia de guvernare, a precizat liderul social-demcrat.

"Părerea mea este că trebuie plafonat prețul, cu o marjă de profit", a spus Ciolacu, luni, precizând că acesta ar fi principiul, restul fiind "treaba specialiștilor".

"Aștept ministrul Energiei să vină să ne spună cum rezolvă această problemă, dacă nu, oricum o să venim și noi cu propunerile noastre", a adăugat şeful PSD.

În context, Ciolacu a vorbit de "preţ speculativ" din punctul lui de vedere.

"Este normal să solicităm, pentru o perioadă limitată, un efort din partea acestor companii", a spus Ciolacu, care a amintit de cheltuielile majore făcute de stat și de cetățeni în perioada de pandemie.

"PSD a decis acum şase luni să intre într-o coaliţie mare împreună cu PNL, UDMR şi minorităţile la guvernare, într-un moment dificil atât pentru România şi Europa, cu aceste crize suprapuse: pandemie, criza energiei şi războiul, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu le vor plafona ma ci or sa spuna"haideti ma sa dam o lege sa le mai dam si saracilor astia 250 de lei pe luna ajutor de la stat",deci nu ca ar fi meritat cineva ci ca ei parlamentari PNL---PSD---UDMR au imima buna si ii ajuta pe romani care nu sunt ca ei,nici ca ceilalti bugetari dastia speciali;ei merita pentru ca ei au avut puterea in mana dupa 1990 pana astazi si uite"ce bine a ajuns tara noastra si ce bine traiesc romani",si asta numai datorita lor pentru ca dasta si-au dat salarii mari si pensii speciale sau de serviciu adica alti bani de la bugetul de stat.
0
0
Pana cand se face 100 lei litrul de carburant
1
0
...pompa de bicicleta...
1
0
Iar apare blanosul asta agramat, cu populismele lui ?!
3
0
dupa ce le-ati dublat acum le plafonati .Bravo ma bolsevici imputiti ca nu va ma satura pamantul sa furat de la populatie .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218