REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marcel Ciolacu, despre cât va mai sta Florin Cîțu în Palatul Victoria

Marcel Ciolacu, despre cât va mai sta Florin Cîțu în Palatul Victoria

Replica API 5 mai 2021 | 00:05 1390

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern va rezista în funcţie "până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga". El consideră că în mod "categoric" românii vor ieşi în stradă pentru a "îndepărta" Executivul aflat în exerciţiu.

Marcel Ciolacu

Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: "Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga".

În acest context, Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale.

"Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.

Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolacule trebuie sa admiti ca premierul de acum Citu , e un adevarat profesionist in materie de finante , un om corect, iar tu vrei sa aduci gruparea ta de hoti ca sa pradati in continuare tara. Caramba cu voi
4
2
Asta tot repeti decand a pierdut PSDeul alegrile"ca vin oameni cu furcile si ii alunga pe astia din guvern",nu vor veni mai Blanosule pentru ca oameni stiu ca voi stati la cotitura adica mai multi penali decat tpti penali din parlament luati la un loc.
5
3
Acest marcel ciolacu presedintele unui pardtid de opozitie in actuala guvernare, nu stie cum sa faca sa nu-i deranjeze pe cei care conduc tara,chiar asa ne crezi de fara minte sa te mai credem,nu fac politica ,nu tin cu nici un partid,dar vai de fundul nostru.
5
3
Da cine ma e desteptu ? tu sau citu ??
5
1
Atat poate ...imbecil....si atat ..
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108