REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Marcel Ciolacu despre guvernarea PNL: Nu are notă de trecere până acum şi mai ales e meschină

Marcel Ciolacu despre guvernarea PNL: Nu are notă de trecere până acum şi mai ales e meschină

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 989

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că guvernarea PNL nu primeşte "notă de trecere" şi a susţinut că dacă nu se vor dubla alocaţiile şi nu se vor mări pensiile, este un argument în plus pentru a fi depusă o moţiune de cenzură, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu

"Este un argument în plus că trebuie depusă o moţiune de cenzură. Dar, nu de dragul de a depune moţiune de cenzură, cu şanse reale să treacă şi cu un program economic, în primul rând, pe termen scurt, până la alegeri, lucrăm la acest lucru. Fiindcă nu trebuie să dai jos un guvern sau să creezi în ţară o criză şi mai mare decât este, dintr-o ambiţie politică. Trebuie să ieşi şi să arăţi românilor ce doreşti tu. (...) Nivelul de trai este foarte lovit în acest moment, dacă nu mergi şi pe zona de consum, menţinând nivelul de trai, vei duce România total de în prăpastie. (...) Guvernarea PNL nu are notă de trece până acum şi mai ales e meschină, pentru că se laudă cu realizările autorităţilor locale, fără să facă măcar un simplu gest de bun-simţ, să iasă şi să recunoască acest lucru", a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar manaci kkt
2
1
Daca ar iesi lumea la vot mereu astia nu ar mai castiga niciodata
5
0
Incredibil, dar adevarat! Acesti hoti parveniti au tupeul sa judece, in situatia in care mizeria lor de partid a distrus Romania. Au vandut si devalizat aceasta tara si acum folosesc cuvantul meschin. Acest cuvant va caracterizeaza cel mai bine! Ce scursuri umane demne de mila! Sper sa platiti pe masura mizeriilor pe care le-ati facut! Inclusiv primarul Fagadau! Vine momentul decontului, nenorocitule! Iti bati joc de noi in continuare, se vede clar prin oras, dar vine si randul tau, stai linistit!
6
0
Hotul striga hotii!
5
1
organizatia infractionala psd e pe duca....In lada de gunoi a istoriei sa ajungeti, infractorilor....
5
1
Du-te ma nene la sparanghel si lasa-ne !
5
3
Mai INTERIMATULE, tu vorbesti, lesinatule ?? Nici macar nu esti legitim in partidul tau. Te-a ales vre-un congres, anonimule ?? Cine te baga in seama, tupeistule ?! Vezi de bisericutele din psd-ul vostru, ciumatilor. Stai ascuns, distrugatorilor, pomanagiilor, hotilor si mincinosilor, penalilor.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212