REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Marcel Ciolacu, despre PSD şi Liviu Dragnea: "Acest partid nu se va mai întoarce în trecut"

Marcel Ciolacu, despre PSD şi Liviu Dragnea: "Acest partid nu se va mai întoarce în trecut"

Replica API 27 august 2021 | 00:06 950

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit miercuri seara despre viitorul PSD şi obiectivele partidului. Mai mult el a lansat şi un mesaj pentru susținătorii lui Liviu Dragnea subliniind că social democraţii nu se vor mai întoarce în trecut, scrie antena3.ro

Marcel Ciolacu a precizat că este foarte mândru ce cum a evoluat noul PSD în această perioadă şi a subliniat că este exclus ca social democraţii să se întoarcă în trecut. ”Momentan, vreau să rămân alături de colegii mei, președinte al PSD. Sunt foarte mândru de cum a decurs toată această perioadă în PSD și de acest nou PSD. Nu se mai întoarce.

Îi anunț pe cei care ”latră” pe Facebook-uri: PSD nu se mai întoarce în trecut, este EXCLUS. Cu Ciolacu sau fără Ciolacu, acest partid NU se va mai întoarce în trecut. Și nu s-a întors niciodată", a spus Marcel Ciolacu la România TV, făcând aluzie la susținătorii lui Liviu Dragnea.

„Viitorul PSD nu o să fie neapărat Marcel Ciolacu”

Mai mult, liderul PSD a subliniat că viitorul partitului nu sta neapărat în conducerea sa şi a reamintit promisiunea adresată românilor. ”Viitorul PSD nu o să fie neapărat Marcel Ciolacu. Partidul s-a deschis foarte mult, au venit mulți oameni noi, au venit specialiști în partid. Ce am promis eu este că nu ne mai îndepărtăm de prioritățile românilor” a mai spus Marcel Ciolacu.

De asemenea, el a precizat că dacă în mandatul său va fi trimis în judecată se va retrage. „Să nu-ți fie frică de ce ai făcut, să-ți fie frică de ce se inventează. Dacă voi fi trimis, Doamne ferește, în judecată, într-o cauză penală, categoric îmi voi da demisia” a conchis Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212