REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Marcel Ciolacu, despre românul luat ostatic de teroriștii Hamas: Nu negociem cu teroriștii! VIDEO

Marcel Ciolacu, despre românul luat ostatic de teroriștii Hamas: Nu negociem cu teroriștii! VIDEO

Mariana MURAT 24 octombrie 2023 | 13:45 978

 În cadrul unei conferințe de presă, lui Marcel Ciolacu i s-au adresat întrebări în legătură cu negocierea pentru eliberarea  românului luat ostatic de teroriștii Hamas.

Marcel Ciolacu, despre romanul luat ostatic de teroristii Hamas: Nu negociem cu teroristii! VIDEOMarcel Ciolacu

Conform acestuia, Romania nu poate negocia astfel de lucruri, deoarece Guvernul României nu are voie sa intervină în acea zonă. Indiferent de cetățenia acestuia, procedurile de recuperare vor fi aceleași.

 Reporter: „ Avem un cetățean răpit de Hamas, este și român, ce facem cu acesta”? „La fel ce facem cu toți ostaticii răpiți, și americani și germani și francezi”, a completat Marcel Ciolacu.

 Reporter: „Negociem cu teroriștii” ?

 „Nu negociem cu teroriștii ”, spune tot prim ministrul.

Cu toate că prim ministru României spune că există un contact cu autoritățile Israeliene și la nivelul  Ministerului de Externe, cu greu se poate salva viața unui prizonier indiferent că acesta este român sau nu.

VIDEO: 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu negociază cu teroriști?!?!?! 1 - Ăia nu negociază cu covrigarii ... 2 - psd/pnl/usr - sînt teroriștii poporului r*mân ...
0
0
Noi nu negociem cu teroristii , noi mergem la vanatoare cu ei , ii antrenam , facem poze cu ei , pai cu sa negociem cu ei ca ei sunt prietenii nostrii . Vorbesc si eu din ce am vazut in poze Ciolacu si Haysam . Noi nu am uitat spre deosebire de tine Ciolacule, imblinzitorule de teroristi am impresia ca aia sunt mici copii pe linga ce rele faci ru acestei tari , eu tot nu cred ca asta a ajuns prim ministru sunt p****i grav .Asta cu diploma de Bac ca nici el nu stie
1
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE Pentru magistrati. Parazitii societatii romanesti. Cer drepturi de trei ori mai multe decat este normal, dar isi bat joc de dosarele cetatenilor de rand. Ce fel de dreptate faceti ? Judecati mizerabil si dati sentinte ciudate iesite din comun. Pentru aceste aspecte negative cereri drepturi ? Nu va este rusine ? Noi oamenii de rand pe care ii judecati stramb sa muncim ca sa va imbuibati voi ?
1
1
Nu negociem cu teroristii,dar cu prietenul Haysam ce s-a facut?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515