REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marcel Ciolacu, EXASPERAT de luptele din coaliție pentru FUNCȚII

Marcel Ciolacu, EXASPERAT de luptele din coaliție pentru FUNCȚII

Replica API 14 ianuarie 2021 | 23:27 1471

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că guvernarea este preocupată doar de„ tragerea la sorți a funcțiilor”, iar „meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid”.

„Nimic pentru români, totul pentru ei! Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii înghețate. Facturi mărite. Pensii reduse, deși CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut și anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională. Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică. Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu, conform Mediafax.

El menționează că PSD va prezenta alternativa sa de buget al României.

„Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluții. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”, conchide Ciolacu.

Judecătorii CCR au respins, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la legea pentru aprobarea rectificării bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo dle Gigi! Perfect adevarat ceea ce spui ! A mai spus-o cineva atunci dupa hotie , pt care bombonel trebuia impuscat cu tot neamul lui, dar au sarit desteptii si tradatorii si-au zis ca omul e nebun!Ia ganditi-va cine a zis ! Nu numai psd e de vina ci toti cei care au condus tara dupa '89 inclusiv pnl! Usr nu ci tatici lor care lucrau stiu ei unde!
0
1
cat tupeu nesimtit sa mai aiba curaj sa vb de asa ceva.Tocmai organizatia infractionala psd, care au distrus tara asta de 30 de ani
2
1
Sunt de acord cu boul asta de Ciolanu dar PSD-ul si reprezentantii sai sunt ultimii din lume care ar avea voie sa vorbeasca despre asa ceva!
3
1
ia zi ciolacule,cum a tradat tara Adrian Nastase si pesedeul,de a dat autriecilor petrolul tarii?acum noi si urmasii nostri trebuie sa ne cumparam petrolul nostru de la austrieci,ceea ce nici in vremea lui hitler nu se intimpla?? cum e cu distrugerea tarii de pesede???tradatorilor hoti si prosti!
8
2
Mai detenmortzii tei cu tot cu ciokanos si Laban orban si cine mai vrei tu. muieee pocitania dracului tigan slinos
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218