REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Marcel Ciolacu îi convoacă duminică la Guvern pe toți miniștrii responsabili în scandalul „azilelor groazei“

Marcel Ciolacu îi convoacă duminică la Guvern pe toți miniștrii responsabili în scandalul „azilelor groazei“

A.F. 8 iulie 2023 | 21:56 1146

Premierul Marcel Ciolacu a convocat duminică, la ora 14.00, o întâlnire la Guvern cu toți toți miniștrii care au responsabilități în dosarul azilelor groazei. Prim-ministrul a solicitat miniștrilor de Interne și de Justiție să fie prezenți și să explice de ce autoritățile nu au intervenit mai repede, atâta vreme cât aveau informații despre ce se petrece în acele azile.

Marcel Ciolacu ii convoaca duminica la Guvern pe toti ministrii responsabili in scandalul „azilelor groazei“Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a solicitat de asemenea prezența ministrului Muncii, Marius Budăi, la această ședință și a reprezentanților autorităților de control care ar fi trebuit să verifice condițiile în care se desfășoară activitatea acestor azile.

Până în acest moment, solicitările lui Marcel Ciolacu privind demiteri la nivelul autorităților care trebuiau să facă inspecții în aceste azile nu s-a întâmplat.

Mai exact, prim-ministrul cerea ca întreaga conducere a Agenției pentru Plăți și Inspecție Socială de la nivel național, dar și de la nivelul județului Ilfov să fie destituită. De asemenea, oficialul a cerut și destituirea conducerii Autorității pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități. Până acum, însă, acest lucru nu s-a întâmplat.

Surse guvernamentală arată că cererile lui Marcel Ciolacu nu au fost operaționalizate, pentru că au ajuns într-o zi de vineri, când funcționarii publici au program scurt, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebarea ta catre altii este la misto ! Cum adica de ce nu s-a intervenit la timp ? Exact asta faci matale NU vrei sa intervii in cloaca azilelor destituindu-i IMEDIAT pe cei doi mari vinovati :Firea si Budai .Cautati acarii
1
0
O dată la săptămâna poliția și medicii trebuie să facă controale în centre cu bătrâni și copii Va întâlniți sa vă vedeți cu minciuni de doi lei
6
1
De unde pana unde au functionarii publici program scurt vinerea?
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468