REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Marcel CIOLACU, la o HAMSIE pe LITORAL, alături de șeful PSD Constanța!

Marcel CIOLACU, la o HAMSIE pe LITORAL, alături de șeful PSD Constanța!

Replica API 28 august 2021 | 00:00 6804

Marcel Ciolacu, șeful PSD i-a convocat pe apropiații lui de la șefia partidului, la o terasă din Neptun. Marele absent este Vasile Dâncu, considerat strategul PSD, semn că relațiile dintre președintele partidului și cel care a asigurat planul politic care a adus un scor uriaș la alegerile generale din 2020, s-au cam răcit.

Dâncu a spus recent într-un mediu politic că el ”preferă să nu tragă cu gloanțe de Buzău”, cu trimitere clară la Marcel Ciolacu care a fost șeful PSD Buzău, scrie evz.ro.

Prezent pe litoralul românesc, la Olimp, Ciolacu i-a convocat pe Mihai Tudose și Sorin Grindeanu la o porție de hamsie. Prezent a mai fost și șeful PSD Constanța, Felix Stroe, scrie Gândul.

Potrivit unor surse politice cei patru au pus la cale strategia PSD pentru toamna anului 2021, care se anunță una tumultoasă din punct de vedere politic. Cu alegeri la USR, cu o relație în coaliție, între USR și PNL, care se șubrezește pe zi ce trece, PSD trebuie să fie în formă, și mai ales trebuie să aibă o strategie coerentă.

”Domnule Cîțu, trezește-te”

Șeful PSD susține că pe români îi așteaptă vremuri grele, cuvântul de ordine fiind austeritatea.

„FMI recomandă Guvernului folosirea oricăror venituri bugetare suplimentare pentru reducerea suplimentară a dezastrului provocat de deficitul bugetar enorm. Acest lucru înseamnă încă o rectificarea bugetară, una negativa, cu tăieri masive! Până și experții FMI au ajuns să recomande distribuirea mai echitabilă a poverii fiscale și orientarea măsurilor de suport către grupurile sociale si sectoarele de activitate cele mai dezavantajate!”, susține Ciolacu.

Premierul Florin Cîțu este numit ”libertarian”, care nu îi vede pe românii ”sărăciți de explozia prețurilor și înghețarea veniturilor”. Mai mult, Cîțu este acuzat că este interesat doar ca marile corporații să facă profituri record de pe urma populației.

Concluzia lui Marcel Ciolacu se referă la posibilitatea în care România să intre în incapacitate de plată ca urmare a datoriilor foarte mari pe care le are.

„Concluzia doctorul FMI este că: stăm bine la creşterea pe hârtie, însă cu o datoria publică ce se măreşte amețitor și riscă sa treacă de 60% din PIB, pacientul poate intra oricând într-un șoc letal, fiind internat de urgenta la ATI”, a mai spus Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde plm stiti voi replica ce mananca? Hamsie mancati voi replica.. cu kkt normal.
2
1
Stai la masa cu ei de stii ce mananca?e bun kktul?fmm de fomist.urla foamea in tine fmm de fomist
2
5
Hamsia avea matze sau psd mananca cu de toaaate ?
8
3
Pai in timp ce ei mananca hamsie pnl istii mananca kkt deci este echitabil
6
7
au fost si in vama veche sa manance gratis la primarul georgescu .mocangeala frate .
7
0
Pai acum PSD are mare nevoie de lovele si de un om care are lovele de investit pentru politica PSD. Singurul este struto-camila de Murad, dar vrea si el ca Mazare, sefia municipiului Constanta sa treaca la ciordit urgent. La masa sunt si doua valori mari din PSD, Tudose si Grindeanu, dar n-au lovele. Hamsia s-a dovedit a fi calcan, dar l-au taiat asa de mic incat sa para a fi....hamsie. Icrele erau negre de la manusile de protectie negre ale bucatarului. PSD-ul duce greul ! Amin si mai veniti pe la noi !
15
4
Popasul Pescarilor. Ei au fost cazati la Murad in Olimp. De ce au venit?simplu.sa i spuna lu St roe ca noul candidat la primarie e Murad.vrea nu vrea trebuie sa accepte. Despre asta a fost vorba.p.s.pe post de chelner si fotograf tutuianu.paharnicul sef.mooe psd
20
1
Cum poti fi prieten cu puscariasii Omar Hayssam si Liviu Dragnea , sa-i pupi in dos si acum sa fii mare lider de partid
20
4
Si ziaristi astia cica"M.Ciolacu la o hamsie"pai ce ati vrea sa manance ma laba de urs.
19
3
Deaia avea briza miros de peste imputit azi. De la astia. Pestele de la cap se impute.
19
3
Am fost la o hamsie sa ii dau lui klaus si catu o gutuie
22
18
Daca nu ne spuneti terasa e degeaba,cacialma,ca se stie unde sunt
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468