REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Marcel CIOLACU și-a dat OK-ul pentru listele PSD Constanța la PARLAMENTARE

Marcel CIOLACU și-a dat OK-ul pentru listele PSD Constanța la PARLAMENTARE

Replica API 16 octombrie 2020 | 18:01 4638

Vineri, 16 octombrie, conducerea centrală a PSD s-a întâlnit cu preşedinţii organizaţiilor judeţene pentru a dezbate listele pentru alegerile parlamentare. PSD Constanța a primit OK-ul lui Marcel Ciolacu cu privire la lista candidaţilor definitivată în ședința de joi, 15 octombrie.

Potrivit consilierului lui Marcel Ciolacu, discuția cu privire la Constanța a fost pașnică, nu au fost obiecții, semn că nu vor exista modificări în ședința Biroului Politic Național ce va avea loc luni, 19 octombrie.

Lista PSD pentru Senat cuprinde 7 nume:

1. Felix Stroe

2. Liviu Brăiloiu

3. Daniel Georgescu

4. Ştefan Mihu

5. Gâju Mariana

6. Gheorghe Manta

7. Gabriela Iacobici

Lista pentru Camera Deputaţilor cuprinde 18 candidaţi:

1.Horia Ţuţuianu

2. Cristina Dumitrache

3. Decebal Făgădău

4. Lucian Lungoci

5. Vişan George

6. Radu Babuş

7. Tănase Nicolae

8. Mărioara Cojoc

9. Mihai Soare

10. Vlădescu Luminiţa

11. Silviu Gârea

12. Adriana Gheorghe

13. Florin Chelaru

Listele cu candidații vor fi validate marți.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fut in gura de frustrati.puteti mai mult decat sa scrieti ascunsi pe aici?
1
0
Dan Dobrescu trebuia pus pe listele CL
1
0
DE CE NU IL BAGATI SI PE CONSILIERUL DOBRESCU ? A DAT LA CARTOANE PRIN TOATA CONSTANTA SI ACUM ATI UITAT DE EL ? RUSINICA
3
0
Ordinarul de Stroe l-a ingropat pe Horica, l-a umilit lasandu-i bannerele peste tot in judetul Constanta iar acum i-a dat post de deputat ca sa-l imblanzeasca . Horica esti un papagal daca ciugulesti in continuare din palma porcului ! Trebuia sa-l dai jos de la conducerea PSD Constanta pe comunistul asta cand ai avut ocazia ! Nici acum nu este tarziu sa stii !
6
0
dle tigan analfabet, nu te imbata cu apa de ploaie, a mai fost unul inaintea dumitale care se credea Dumnezeu
6
1
Ar trebui noi cei de varta a treia sa nu mai avem drept de vot sa lasam tineretu sasi hotarasca viitoru lor si a copiilor ce vin cei an varsta nu vad decat trandafiri pe buletinu de vot
8
1
Ba pe altcineva nu aveti, decat pe FAGABOU , pe Brailoiu, pe stroe, pe Tutuiana, altcineva nu mai exista, astia sunt dinozauri politici.
14
3
Nu stiu cum este in alte judete, dar daca se intampla ca in Constanta, astia au ingropat PSD-ul! Bravo! Felicitari! Fagadau, am inteles, e rau, e prost, da cum sa votezi PSD!? Inseamna sa il votezi pe Filix, sa votezi cu turnatoria, lasitatea si alte din astea, nasoale! Groparilor!!!!
11
2
ce lista de imbecili a scos marele Felix pentru parlament...pe cei pe care-i cunosc stiu ca sunt niste imbecili patentati si ma refer aici mai ales la Fagabou si Brailoiu impreuna cu seful lor Stroe. impuscati-va cacatilor ca faceti Constanta de ras. de restul nu mai comentez ca pierd timpul dar ...o apa si-un pamant
12
1
Sunteti nebuni si prosti p.s.d-istilor,de aceea ati pierdut mult.Vreti ca Daniel Georgescu sa ajunga senator?! Doamne,acest om a profitat la maximum cat a fost primar,afurat de a rupt,si-a facut vila pe malul marii si i-a facilitat totul lui Manuta.Demonstrati ca sunteti nemernici.
12
1
Fagadau a scapat.Va avea imunitate.
11
1
Tu oare de ce nu te sinucizi.
1
6
Sa faci mereu acelasi lucru si sa astepti rezultate diferite. Fagadau pe liste si inca pe un loc eligibil? Ori sunteti tampiti ori sunteti nesimtiti! Sau, fara ironie, poate ar fi cazul sa faceti o vizita la psihiatru la cat de rupti de realitate sunteti.
16
4
Toti jegosi
11
2
Si pe jegosul spagar din port Patrichi pe ce lista l ati trecut?la poarta alba in deschidere sa incalzeasca locul pt.Stroe si Fagadau?se arde bine in bulan.
8
1
sunt niste infractori carora le dau cacatul la lins !!! Muie cu cacat le dau in special lui fagadau, stroe si claxonului !!!
14
3
Daca PSD face maxim 15%, imi iau o lada de sampanie si sarbatoresc. Si-asa sunt super-euforic de cand l-am vazut pe Fagadau pe locul 3 la locale.
16
1
Faptul ca probabil s-a sters cu ele la cur, nu se considera validare. Cum sa validezi o lista ce contine un derbedeu incult sau un idiot functional?
18
2
Am 53 de ani si nu am intilnit un om mai fara caracter,mincinos,oportunist,lingau ca Felix Stroe.Dumnezeu te va pedepsi.Ai avut deja semne nu uita.
26
0
Bravo Marcelica cu stroe si fagadau o sa luati 10%. Pai daca nu i a votat lumea la locale cum sa ii voteze la parlamentare mai nene?
36
2
oportunistii BOBE si MITRA sunt pe lista PSD, cu ciuma rosie!!! Niste comunisti deghizati in liberali, mai mare rasul!
22
3
Asta este treaba PSDistilor,alegerea lor,dar votul este al nostru si ala conteaza pentru Romania si pentru romani,nu alegerile lor interne.
25
1
Voi i-ati indopat pe unii cu pensii speciale, voi ati dat salarii nesimtite, voi ati dat indemnizatii aiurea tuturor trantorilor. Va asteptati sa va votam ?
21
2
The end PSD. Cu fatalau si babu exclus.
28
5
Sunt membru dar votez un independent. Bataie de joc cu acesti idioti.
27
3
Ciolacu, te sinucizi aici.
34
3
TERMINATI!
23
2
Nu cred ca treceti de 20 la suta cu listele astea
28
3
varza de liste
25
3
Relicve comuniste la kkt
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218