REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Lun., 4 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6658
8.5° Constanța Luni, 4 Martie 2024 Anul XX Nr. 6658
 

Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Clotilde Armand

Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Clotilde Armand

Virgil STOIAN 21 martie 2023 | 00:00 695

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Sectorul 1 este unul al gunoaielor şi că primarul Clotilde Armand este "perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa".

Marcel Ciolacu sterge pe jos cu Clotilde Armand

"Opt pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei şi-n mijlocul străzii, chiar lângă Sala Palatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin Bucureşti. De ce nu? - mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în Sectorul 1, odată cel mai frumos sector al Bucureştiului. Am ales totuşi să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria şobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, ştiind că toţi cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei. Am pornit aşadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare - niciun zgomot de şantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o şcoală sau grădiniţă, la oricare dintre investiţiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudaţi pe Facebook nu există în realitate, doamnă Armand!", a scris, duminică, Ciolacu pe Facebook.

El afirmă că Promenada verde promisă de primarul Sectorului 1 e "doar o vorbă goală".

"Cu toate acestea, de unde atâtea deşeuri din construcţii pe Drumul Stegarului, doamnă? Ştiu, veţi spune că am ales o zonă de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbăm dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală şi restul gunoi? Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe Strada Pajurei 7A, pe Nadeş e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe Strada Mânăstirea Dealul, gunoi. După colt, pe Bucureştii Noi 202, iar gunoi. În faţă la SNSPA, pe Bld. Expoziţiei 30, alţi saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci şi coşuri de gunoi rupte sau lipsă şi, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!", adaugă preşedintele PSD.

Şeful PSD a postat şi fotografii din plimbarea făcută, pentru primarul Sectorului 1.

"Nu vă mulţumesc pentru invitaţie, doamnă Armand! Deşi incompatibilă cu funcţia publică pe care o deţineţi, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteţi perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa. Probabil îi urâţi extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiţi atât de rău!", conchide Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa putreziti in iad ma hotilor!
2
0
Pana la C.Armand fostul primar PSD Tudorache Daniel are un dosar penal in desfasurare unde este acuzact pe baza actelor de:primire de foloase necuvenite sau spaga cum se mai zice,trafic de influenta,abuz in serviciu si alte fapte penale,repet nu sunt vorbe ca in cazul sacilor cu voturi despre care spun televiziunile mogulilor penali Dan Voiculescu condamnat definitiv cu executare si Sebastian Ghita deasemenea condamnat definiv cu executare si fugit din tara;deci tu Blanosule si oameni tai vedeti ce faceti cu cotizantul PSDeului fost primar al sectorului 1 caci o are greu gagiu pentru ca s-a crezut de neinlocuit la primaria sect.1 si a furat de-a rupt si daca ai probe care sa o incrimineze penal pe C.Armand atunci prezintele procurorilor sa ii faca asteia dosar penal si sa ajunga frantuzoaica in fata completului de judecata,restul este,bla,bla,bla.
3
1
Clotilde este foarte apreciata de cei din sectorul 1,altfel s-ar fi ales cu petitii pentru demitere. Nu va mai luati de gusturile oamenilor,de preferintele lor. Unora le place gunoiul,mizeria si poate chiar asteptau o asemenea pleasca,sa vina un primar cu aceleasi gusturi.
2
2
sa-ti iau fatza-n pwla !
3
3
Asta cine e? Cinstita aia de la Uniunea Sabotati Romania care fura sacii cu voturi?
2
6
Pai normal ca nu ii convine Ciolacului caci de la sectorul 1 pe vremea primarului PSDist de acolo se sifonau o gramada de bani prin firma de salubritate"dupa modelul MAZARE--POLARIS"de la Constanta,dasta firma aia din Bucuresti nu a ridicat gunoiul din sectorul 1 cam o luna de zile dupa ce a castigat C.Armand lucru pe care il face si acum dar nu la acelasi nivel ca imediat dupa ce PSDei au pierdut sect.1 pentru ca sa se supere bucuresteni si sa o dea pe Clotilde afara,dar cum manevra asta nu le-a iesit au incercat PSDisti ajutati si de PNListi"caci acum sunt aliati"altele numai sa scape de Clotild caci asha frumos curgea spaga prin firma asta pe spatele locuitorilor sect 1 pana a venit Clotild asta care le-a incurcat lor socotelile cand a spus ca taxa pe salubritate pe care o platea sect 1 era exagerat de mare dupa ce a vazut factura si are dteptate C Armanad.
5
1
Sooge C@ncerul!
5
2
ofensat ? In limbajul de mahala al replicii inseamna sa stergi pe jos cu cineva. Ce-ar fi sa stergem noi pe jos cu ciolanu si replica ??? Asta mai ales ca clotilde le-a taiat hotiile pesedeilor !!! Ce e trist nu e ca ciolanu nu mai poate fura ci ca replica ii tine palma hotului !!! Mwie replica !!!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
4815544473
5/49
1646443303-03-20246 8 4 7 2 1 1
joker
1812120439