REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Marcel Ciolacu:„Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură”

Marcel Ciolacu:„Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură”

Replica API 6 septembrie 2021 | 19:53 665

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis sâmbătă colegilor un mesaj pe grupurile interne ale partidul în care le propune ca PSD să depună propria moțiune de cenzură. Mesajul a fost trimis înaintea Biroului Politic Național de duminică.

„Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură. Avem textul, avem semnăturile legale, avem tot”, le-a transmis liderul PSD colegilor.

Marcel Ciolacu critică textul moțiunii inițiate de USR PLUS și AUR, despre care spune că e „scrisă pe genunchi”.

„Nu au avut nici măcar minima decență să ne trimită textul sau să discutăm pe marginea lui. Au crezut că ne forțează mâna și ne șantajează”, le-a mai transmis acesta colegilor.

Biroul Politic Național al Partidului Social Democrat se reunește duminică, de la ora 12.00.

USR PLUS și AUR au depus, vineri, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, pe care au strâns 122 de semnături. Moțiunea trece doar dacă este votată de 234 de parlamentari.

Moțiunea de cenzură a PSD a fost prezentată joi. În aceeași zi, Marcel Ciolacu îi invita la discuții pe liderii USR PLUS și AUR pentru un text comun, însă declara că parlmentarii PSD ar vota o moțiune depusă doar de cele două partide.

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu nu a putut fi stabilit nici sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, deoarece nu a fost întrunit cvorumul. Ședința a fost amânată pentru luni, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine la "STATUL DEGEABA", LA BUGETARI...... Salarii mari din impozitele noastre....... Politicienii .... Rusine!
3
0
Daca nici la motiune nu va intelegeti si sunteti cu coada sus asta inseamna altceva ce nu pot exprima aici. V-as trece pe toti la munca campului sau la strung.
3
1
Papagal si asta.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272