REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Marcel Ciolacu vrea să pună cruce pensiilor speciale

Marcel Ciolacu vrea să pună cruce pensiilor speciale

A.F. 1 februarie 2023 | 00:00 1004

Marcel Ciolacu a afirmat că din punctul de vedere al social-democraţilor, prioritatea numărul unu o constituie legile speciale şi a adăugat că PSD vrea, împreună cu Ministerul Justiţiei, să găsească forma constituţională „ca acest capitol cu pensiile speciale să fie odată închis pentru totdeauna în România”.

Marcel Ciolacu vrea sa puna cruce pensiilor speciale

Marcel Ciolacu

„Din punctul nostru de vedere, prioritatea numărul unu sunt pensiile speciale şi aşteptăm, împreună cu Ministerul Justiţiei, să găsim forma constituţională ca acest capitol cu pensiile speciale să fie odată închis pentru totdeauna în România”, a declarat Marcel Ciolacu, luni la Sinaia, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La mișto cu pensile speciale ca oprește el stopează el ...astea sint vorbe goale pentru cetateni r*mâniei slugile Europei și fraieri inegalabili La anul vin alegerile și pulimmeaa din r*mânia slugile Europei p****i inegalabili trebuie iar prostită din timp Praf în ochi pentru pullliimea din romania si multa m**e r*mânilor care mai halesc vrăjeală de la actualul guvern
0
0
Ce ma mira e ca singurul partid care e cu adevarat impotriva pensiilor speciale e USR. Restul au masa de vot platita cu pensii speciale,nu???Specialii, famiilile si prietenii lor.Si uite asa au psd si pnl 50% la alegeri.....
1
0
Daca nu rezolvati in 2023 aceasta problema cu pensiile speciale o sa va mai voteze sulea in 2024 si pe PSD si PNL! Voi ati inventat acest tip de pensii,voi sa le rezolvati!
3
0
Daca nu se poate anula plata pensiilor speciale,se poate sigur diminua valoarea pana la nivel simbolic,sa zicem de o suta de lei. Tos simbolic sunt platiti si romanii care chiar muncesc,alocatiile copiilor sunt simbolice,ajutorul de somaj e ca inca un picior in c*r dupa ce ai fost dat afara. Nu ar fi greu sa faci pensiile speciale sa fie exact ce trebuie,un fel de premiu de care sa-ti poti plati o masa la un restaurant obisnuit. Indemnizatiile celor care au luptat pe front,cativa ramasi,sunt de batjocura si te indeamna sa te gandesti daca chiar merita sa te sacrifici pentru cei ce te vor lasa ca pe o matura uzata, la gunoi. Adevarul este ca e greu sa iei din privilegiile castei stabilor. Din banii poporului ,nici o problema,se poate face orice.Stabii sunt divini.
3
0
Marcele mai știm noi pe unul pe nume Batistuță care a mâncat rahat la fel ca tine că în 30 de zile desființează pensiile nesimțite. Acum tace ca un rahat în iarbă. Un impostor ordinar. Și tu o să fii al doilea impostor ordinar. Nu înțeleg cum r*mânii acceptă minciunile voastre de 33 de ani și totuși se duc să voteze ? E ceva de noaptea minții.
4
0
Ca nu pensiile speciale sau de serviciu au năruit tara asta, credeti ca daca le taie o sa va dea vouă mai mult ? Asta si multe altele sunt manipulări mass-media, metode vechi , dar la romanasii saraciti tine de minune, întărâta fraierii sa se omoare intre ei si noi ne vedem de șmecherii linistiti
2
1
e doar pura declaratie ,praf in ochii cetatenilor; doar aur va face sa dispara aceste pensii si asta doar la final de guvernare (daca va castita alegerile)
1
2
Nici nu trebuia sa existe asa ceva în tara asta ,pentru ca nu curge lapte și miere pentru cetățenii acestei tari ,trădătorilor, dacă economia acestei tari duduia și cetățenii ei o duceau bine poate atunci nici nu băgăm de seama ca unii au asa ceva ,dar asa nu trebuie sa existe asa ceva. Ca sa le dați la amărâții de pensionari 50 ,100 de Ron va cacaiti de luni de zile ,care ii luați înapoi cu doua mâini prin alte mijloace, dar când vine vorba sa desființați pensiile speciale va cacaiti de ani de zile și ei bine mersi încasează în continuare aceleași pensii speciale ,cu ce sunt ei mai speciali decât restul,cu nimic,pentru ca nu fac nimic bun.
7
0
ordinar - tot psd le-a facut; nu cred ca vrea nimic decat sa arunce praf in ochi; poate se pregateste de campanie si anticipate pentru ca altfel nu cred ca ar delira si ne-ar minti in halul asta
8
0
Sa schimbe constitutia, articolele cu problema pensiilor speciale. Nu stiu cata lume ar fi impotriva
5
3
Mananci k***t bot inblanit
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212