REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Marcel Ciolacu: Vreau ca cei care fac partidul de rușine să fie îndepărtați

Marcel Ciolacu: Vreau ca cei care fac partidul de rușine să fie îndepărtați

Replica API 23 iulie 2020 | 00:00 1098

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, i-a anunțat miercuri pe o parte din șefii de organizații județene, la o discuție informală, că după Congres vrea să treacă la „îndepărtarea” membrilor de partid care fac formațiunea „de rușine”.

Marcel Ciolacu

„Trebuie sa existe o schimbare de atitudine și comportament în activitatea partidului”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor județeni PSD. „După congres, dacă actuala conducere va fi confirmată, vă asigur că toți cei care vor face partidul de rușine prin comportamentul lor în spațiul public vor fi îndepărtați”, a mai spus liderul interimar PSD.

„Declarațiile și gesturile iresponsabile care anulează munca multor colegi care își fac treaba cu cinste nu vor mai fi tolerate”, le-a mai spus Ciolacu șefilor de organizații, scrie stiripesurse.ro.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a primit marți două amenzi, după ce a intrat într-o benzinărie din Capitală și a refuzat să poarte mască de protecție: o amendă pentru lipsa măștii, a doua pentru că l-ar fi înjurat pe polițist.

Deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Stativă au fost și ei amendați, recent, pentru că au intrat într-o șhaormerie fără mască de protecție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica sa ramana un partid fantoma, fara niciun membru
0
0
" marele " PCR a ajuns sa fie condus de catre ANALfabeti si AGRAMATI, gen SARACILA dancila, DRACnea sau CIOLACU AUROLACU !!!
1
1
In cazul asta tu ar trebui sa pleci primul!!!
6
1
Personajele din fostul partid R.M.,iar tu in capul listei la schimbari.Sunteti comunisti primitivi, nu va schimbati naravurile.
4
0
Daca dispar toti aia, dispare mai tot partidul se desfiinteaza.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212