REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Marcel Ciolacu: 'Vrem să învăţăm din expertiza managerilor coreeni. Know-how-ul este esenţial pentru portul Constanţa'

Marcel Ciolacu: 'Vrem să învăţăm din expertiza managerilor coreeni. Know-how-ul este esenţial pentru portul Constanţa'

Cristina BĂRBUCEANU 24 decembrie 2022 | 00:00 802

România doreşte să înveţe din experienţa managerilor sud-coreeni, astfel încât portul Constanţa să devină un hub pentru comerţul dintre Europa şi Asia, a declarat, joi, după o întâlnire cu reprezentanţii portului Busan, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

El se află, împreună cu premierul Nicolae Ciucă, într-o vizită oficială în Republica Coreea în perioada 21 - 23 decembrie.

"Discuţii importante am avut şi la Busan cu membrii din conducerea Autorităţii Portului pe tema dezvoltării şi modernizării unui asemenea obiectiv strategic important. Vrem să învăţăm din expertiza managerilor coreeni, printre cei mai buni din domeniu în lume! Know-how-ul este esenţial pentru Portul Constanţa, devenit punct strategic în comerţul internaţional cu cereale pe fondul conflictului din Ucraina, în vederea transformării lui într-un hub pentru comerţul dintre Europa şi Asia. Corporaţiile sud-coreene au tehnologii de vârf şi sunt dispuse să participe la proiecte mari de investiţii în România şi au tot sprijinul atât din partea mea, cât şi a miniştrilor social-democraţi!", a scris Ciolacu.

Potrivit acestuia, una dintre priorităţile prezenţei în Coreea de Sud a unei delegaţii româneşti atât de importante este de a da o nouă dimensiune relaţiilor economice dintre cele două ţări.

"Azi am avut vizite extrem de interesante şi întâlniri cu conducerile unor mari companii sud-coreene, precum Hanwha Aerospace şi Hyundai Rotem. Suntem interesaţi de proiecte majore alături de aceste firme cu potenţial uriaş în domenii-cheie ale economiei - transporturi, industria de apărare, IT&C", a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa cum a fost si la Daewoo in Mangalia,coreenii sunt interesati sa aiba control total asupra vietii angajatilor,sa aiba slugoi ca sefi ai romanilor,sa mentina salarii cat mai mici,sa repatrieze profitul,apoi sa lase sute si mii de oameni cu vietile facute praf,in somaj de unde sa nu-si mai revina. Managementul acela real,poate fi invatat si altfel decat prin asa zisele investitii,care de fapt inseamna doar exploatarea fortei de munca pe nimic si distrugerea sanatatii fizica si psihice a angajatilor. Coreenii sunt autocrati,si ne cred mult inferiori ca rasa,se comporta ca stapani si din pacate cei din conducerea romaneasca sunt ca de obicei cacaciosi si pupincuristi fata de straini si devin rapid ticalosi fata de romanii din subordine. Se poate invata management si luand in seama oameni pregatiti de la noi din tara,care acum sunt marginalizati in favoarea leprelor.
0
0
nu expertiza...r-ati ai dracului de analfabeti functionali
2
0
nu te forta sa inveti! poti sa ai un blocaj!
1
0
Auzi ma gunoiule, mai intai cred ca ar trebui sa inveti limba romana, cu expertiza ta cu tot. Se zice experienta . Expertizele sunt niste lucrari stiintifice
2
0
Te ai intalnit cu viitorul psd ului Catana junior ?
5
0
Pentru ca la conducerea portului constanta vor fi pusi niste analfabeti conform normelor recent votate in parlament si mafia psd nu gaseste in romania manageri capabili sa reformeze radical administratia portului pentru ca acestia nu ar fi dispusi sa asculte comenzile politice si sa cupleze la furaciunile de partid; minciuni pe nerasuflate
2
0
de hotz ordinar !!! I-ai intrebat pe managerii aia cata spaga iau ei in mod normal ??? Mwistule !!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108