REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Marcel Pavel, pozitiv cu noul coronavirus. Ce poziție a luat Antena 1

Marcel Pavel, pozitiv cu noul coronavirus. Ce poziție a luat Antena 1

Replica API 19 iunie 2020 | 00:00 1159

Cunoscutul cântăreț Marcel Pavel este infectat cu noul coronavirus, iar emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, la care participa, a fost suspendată. Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost internat la Institutul „Matei Balș” din București, conform Agerpres.

Marcel Pavel, dus cu izoleta la spital. Artistul credea că a răcit la filmări. Artistul a fost dus cu izoleta la spital, în noaptea de miercuri spre joi. El se simțea rău de câteva zile, însă credea că are o simplă răceală.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase Marcel Pavel, miercuri. Într-o poziție oficială a Institutului Matei Balș, reprezentanții spitalului au spus că nu pot oferi mai multe informații cu privire la starea de sănătate a cântărețului.

Poziția oficială a Antenei 1

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum.

Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, a transmis Antena 1, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
latrinelor,v.ati virusat!spalati coardele cu clor,si sediul,datimcu cloramina ca la wcurile publice!
0
0
Tocmai spunea
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272