REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Marcel Pavel: "Stilurile muzicale din ziua de azi sunt meteorice"

Marcel Pavel: "Stilurile muzicale din ziua de azi sunt meteorice"

Replica API 27 august 2011 | 00:00 84

Îşi lansează un nou album în septembrie

Îşi lansează un nou album în septembrie

Reporter: Ce proiecte aveţi în perioada următoare?

Marcel Pavel: În momentul de faţă, am două proiecte. Mai întâi, am un album pe care-l voi lansa la jumătatea lunii septembrie, cu piese romantice, care mă reprezintă.

Rep.: Piesele sunt adaptate noului sound?

M.P.: N-aş fi credibil dacă aş cânta precum tineretul din ziua de azi, pentru că asta ar însemna nişte heavy-uri şi să cânt foarte subţire, ori eu nu pot aşa ceva. Este adevărat că pe album există câteva piese noi, dar prefer linia mea melodică, adaptată la sound-ul modern.

Rep.: Cu cine colaboraţi la ora actuală?

M.P.: În prezent, colaborez cu Adrian Cristescu, Mihai Alexandru, Andrei Tudor, dar şi alţi compozitori. Cu Adi, chiar, colaborez din anul 2003. Şi el m-a ajutat, dar şi eu pe el, pentru că avea nevoie de artişti care să-i cânte piesele.

Rep.: Veţi lansa şi un album de muzică clasică...

M.P.: Da, acesta este cel de-al doilea proiect, un album de muzică clasică, realizat în colaborare cu orchestra Filarmonicii George Enescu. Este cea mai mare năzuinţă a mea de până acum.

Rep.: Ce părere aveţi despre artiştii tineri?

M.P.: Nu vreau să par un tip nemulţumit al zilelor de azi. Cinste celor care au putut compune cu două note şi trei cuvinte. Trebuie să recunosc, totuşi, că încă mai avem tineri cu talent, care pot face treabă bună. Eu îi admir foarte mult pe Andra şi Mihai Trăistariu. Referitor la stilurile muzicale din ziua de azi, cred că ele sunt meteorice. Dacă ai şansa să te afirmi, o poţi face, dar dacă te bazezi pe play- back-uri n-o să rezişti prea mult. Eu sunt adeptul oamenilor cu voci, nu să-ţi facă cineva multe efecte şi cu câteva cuvinte gata melodia.

Mirabela PANFIL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272