REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Marcel Toader condus pe ultimul drum de famiie, prieteni și fani. A fost înmormântat în localitatea Cumpăna

Marcel Toader condus pe ultimul drum de famiie, prieteni și fani. A fost înmormântat în localitatea Cumpăna

Replica API 8 august 2019 | 01:36 802

Marcel Toader, fostul mare internațional român de rugby, a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni, dar și de fanii săi. Aceștia si-au luat la revedere de la el la Casa Albastră din Constanța. A urmat înmormântarea, ce a avut loc în localitatea Cumpăna, acolo unde îşi doarme somnul de veci şi tatăl lui Marcel Toader.

Cunoscutul om de afaceri a murit sâmbătă,3 august a.c., în urma unui infarct. Se afla la masă cu unul din prietenii săi, iar la câteva secunde, acesta a căzut cu capul pe masă și a murit. Medicii chemați la fața locului au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute, însă, din păcate, degeaba, declarând decesul fostului sportiv.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, prostie intruchipata! Nu-mi da lectii de viata, embrion nedezvoltat! Caci, pe unde culegi tu surcele acum, am taiat eu lemne demult. Nu m-am aratat smardoi. Nu am amenintat cu bataia. Nu mi-am aratat muschii. Poate doar pe cei cerebrali. Adica circumvolutiunile, boule, daca stii ce sunt acelea! Este dreptul meu sa bag in ma-sa pe orice rahat, care se crede indrituit sa ma traga la raspundere sau sa-mi dea lectii inutil. Nu va cer voie nici lui, nici tie. Fac parte dintr-o generatie care si-a asimilat corect informatiile capatate la scoala, inclusiv pe cele legate de gramatica. Sictir!
5
0
pentru poponarul de sub mine un scurt mesaj! tu ai putea face toate ineptiile pe care le enumeri doar online pentru ca in afara locuintei tale cand nu mai esti protejat de o conexiune la internet nu mai esti asa categoric si smardoi dar totusi e ok ca injuri corect gramatical.. in resti esti doar un poponar las ca majoritatea rromanilor!
1
7
Pentru rahatul de la 23:46: Inaintea ta, sunt 2 comentarii, unul dintre ele fiind al meu. Tu te adresezi la plural. Deduc faptul ca si eu sunt "scrusura umana", potrivit cuvintelor tale. De ce, mortii ma-tii, sunt eu asa ceva? Am scris de rau despre defunct? Unde? Cand? Iar, daca as fi facut-o, ce pizda ma-tii de animal jegos esti tu, ca sa te erijezi in judecator? Cine te-a recomandat? Cine te-a bagat in seama? Vezi, deci, ca pot scrie frumoas, dar pot sa-mi bag si pula in mortii tai, daca este cazul!
7
0
Pacat... asta nu avea pensie nesimtita pentru stat degeaba. Mai bine murea unul din ala.
4
4
vezi marcel,ti.au mincat coorvele banii si viata. Dzeu sa te ierte!
2
4
Da. A jucat rugby in echipa nationala. Rugby!
6
4
Inca un rugbist pe care l-a omorat dr gheracopol. Prietenii stiu de ce !
0
4
Scursuri umane, si pe morti ii vorbiti de rau?se zice ca de morti,numai de bine, insa romanii sunt atat de ai dracu, de nu au sa vezi in toata lumea asa caractere infecte
8
7
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca! A murit destul de tanar. Pacat. Totusi, am aflat ca nu-si mai lua tratamentul pentru inima de ceva timp. Nu te joci cu asa ceva, mai ales cand te stii suferind si cand depinzi de acea medicatie! Si-a cam facut-o cu mana sa. Legat de partea cu "mare international roman de rugby", nu stiu ce sa zic... Chiar asa a fost? A facut cariera frumoasa la echipa nationala? Nu o scriu sarcastic. Chiar nu stiu. Stie cineva dintre cititori?
11
2
Marcel Toader. Baieti in Adidasi - cu muschi. Nimeni. E bine. Chiar si asa.
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212