REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Marcel Vela a rămas uimit, când a aflat că 101 angajați de la ISU Dolj sunt rude între ei: „Trimit Corpul de Control“

Marcel Vela a rămas uimit, când a aflat că 101 angajați de la ISU Dolj sunt rude între ei: „Trimit Corpul de Control“

Replica API 13 ianuarie 2020 | 01:33 570

Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude între ele.

Marcel Vela a fost întrebat, dumincă, la Antena 3, dacă cunoaşte situaţia de la Inspectoraul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, unde mai multe rude ar fi fost angajate la această instituţie.

Ministrul a recunoscut că nu cunoaşte această situaţie, dar a a anunţat că va trimite Corpul de Control.

”Nu ştiu de această situaţie. Luni voi trimite Corpul de Control şi la ISU Dolj. Este singura cale în care pot afla oficial ce se întâmplă. În urma raportului prezentat de Corpul de Control, evident putem sesiza tot ce ţine de o anchetă administrativă sau tot ceea ce propune Corpul de Control cu privire la aplicarea unei sancţiuni”, a declarat Marcel Vela.

În cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al Judeţului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da datii odata afara si nu doar din ministerul ala ci de peste tot de unde"moliile"astea toaca bani statului:ministere,intreprinderi cu capital de stat dar si primarii,pentru ca in vara lui 2017 a dat guvernul PSD--ALDE lege ca:ministri,directori de la stat si primari sa angajeze cati oameni vor si cu ce salariu vor sa le dea si astia asta au asteptat pentru ca sa isi aduca toate rudele si iubitele si sa le dea bani ca doar nu dadeau din buzunarul lor.
0
0
A descoperit apa calda! Dar pe vremea PD-PDL cum era bai fraiere? Altul care constata, se lamenteaza si inghite rahatul! Da-i afara daca esti smeker? Nu o sa faci nimic papagalule?
2
0
Sa divorteze, sa fie dati afara din tara.Sa ramina partidul unic in frunte cu cel mai iubit roman.
0
4
O familie extrem de numeroasa.
3
0
La Radet, Dir Ionescu, la dispecerat d.na Ionescu. Caldura ioc. Calorifere calai. La Bucuresti daca apa nu are o anumita temperstura la intrarea in bloc, primaria capitalei plateste despagubiri banesti locatarilor. Se face doar cerere. De ce presa din cta nu ne informeaza despre aceste lucruri?
4
0
Daca erau makidoni puteua sa fie 101 rude ,dar la romani nu gasesti mai mult de 10 persoane rude cutot cu parinti si copii
2
3
Se stinge focul mai greu daca ar fi rude intre ei? Poate ar face echipa mai usor. Trebuie vazut ce functii au si cum au trecut concursurile de angajare. Dreptul la munca mai ales la functii dificile de executie ca stingator de incendii nu cred ca e neaparat atractiv. Nu cred ca sunt 101 angajati ca inspectori la controale. Am pune de o nunta. Dar tinta e Arafat.
4
1
La Raja pe cand?
7
0
Bai Intrebare tantalaule,seful de la privat caruia i se mai spune si patron lucreaza cu bani lui si poate sa isi angajeze toata familia daca vrea,sefi de la stat lucreaza cu bani tari nu sunt ei stapani unei Romanii taiata felii pentru ca sa faca fiecare ce vrea cu felia lui de tara,la fel si cu bani primariilor unde pimari nu folosesc bani lor adusi de acasa.Acum ai inteles care este diferenta dintre stat si privat ma prostovane.
12
4
Si saca lucreaza nas cu fin care i ilegalitatea? Si la privat tot in familie se lucreaza
5
14
Si la IPJ, si la IJJ, si la ISU, in toate judetele sunt rude. Ar trebui schimbata denumirea din Inspectorat in Asociatie Familiala.
12
3
Nasicu fini se pun? Si cumnati cumetri sii cuscrii Pai nu e numai la Oil terminal ca aiast mici copi
7
0
N-are cum sa fie ilegal sa fie nasul cu finul cumnatul si cumatrul si cuscrul asa competenti si sa nu mai aiba si o sotie inteligenta o amanta sa le angajeze in acelasi locsor caldut la stat sisafie o maaare si frumoasa familie
8
1
La oil terminal ? Oare
11
1
TOATE INSTITUTIILE DE STAT SA FIE CONTROLATE !MINSTRII IN FUNCTIE SA VA URMEZE EXEMPLUL IN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE!CORPUL DE CONTROL AL CABINETELOR MINISTERIALE TREBUIE TRIMIS PE TEREN DE URGENTA! ISU,OPC,ANI,ANAF,ETC ETC ETC
14
1
Cumnati, cuscri, nasi, fini, sotii amante angajate in acelasi loc...unde s-a mai vazut asta? Posturi inventate special pentru angajari de sotii sau rude, oare exista asa ceva si in companii? Concursuri trucate?
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272