REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Marcel Vela: Dacă PSD va bloca Parlamentul, românii îşi vor dori alegeri anticipate

Marcel Vela: Dacă PSD va bloca Parlamentul, românii îşi vor dori alegeri anticipate

Replica API 2 martie 2020 | 00:00 390

Marcel Vela

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Ion Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a declarat că, în cazul în care guvernul premierului desemnat nu va fi votat şi va fi boicotat de către PSD, românii îşi vor dori alegeri anticipate.

"Există două variante, ambele posibile: Guvernul premierului desemnat, Florin Cîţu, să fie votat, şi există posibilitate să nu fie votat sau boicotat. Iar atunci, eu, ca orice român care vede că PSD a blocat Parlamentul şi a creat o criză, îmi doresc alegeri anticipate", a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, Marcel Vela, potrivit Agerpres.

Liderul liberalilor cărăşeni a participat duminică la şedinţa Biroului Judeţean al PNL Caraş-Severin, ocazie cu care a fost desemnat candidatul la preşedinţia Consiliului judeţean, în persoana omului de afaceri Romeo Dunca.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vela are dreptate ma,nu tu,pentru ca dupa ce au daramat PSDeu, Tariceanu si Ponta cu partidele lor ii tot santajeaza pe Liberali,dupa noi alegeri se va termina tot circul asta,dar pe parlamentari PSDisti nu ii intereseaza Romania si romani ci scaunele lor cu toate ca tot ei au spus ca au fost daramati de la putere de o lovitura de stat,adica romani ii vor la guvernare dar nisti Pontosi si Tariceni i-au lucrat,pai daca spuneti ca romani va vor dece sunteti contra votului popular si acceptati tot circul asta ma PSDeilor?.
2
0
Gresit total! Romanii vor o tara guvernata, dar voi de 5 luni nu vreti decat alegeri anticipate sa ajunga clica voastra mai repede la ciolan
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272