REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Marcelo râde de zvonurile legate de transferul său

Marcelo râde de zvonurile legate de transferul său

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 934

Brazilianul Marcelo (31 de ani) a pus capăt speculațiilor cu privire la o plecare de la Real Madrid, clubul pentru care evoluează din 2007 și cu care mai are contract până în 2022. Sud-americanul nu își dorește să plece de la echipa cu care a câștigat patru Ligi ale Campionilor.

"Nu vreau să plec şi cred că nici cei de la Real nu vor să mă lase să plec. Mă simt foarte bine la Madrid de când am venit alături de familie, în 2007", a spus Marcelo, în cadrul unui live pe Instagram cu fostul campion mondial Fabio Cannavaro.

În presa internațională au apărut mai multe zvonuri legate de o plecare a brazilianului la Juventus, clubul la care evoluează fostul său coleg, Cristiano Ronaldo. "Acum doi ani părea că am semnat deja cu Juventus și că mi-am pus deja tricoul lor pentru că nu știam cum să trăiesc fără Cristiano”, a spus Marcelo, conform Sky Sport Italia.

Fiindcă era un jucător foarte tânăr și lipsit de experiență, oficialii formației de pe Santiago Bernabeu au dorit să îl împrumute pe jucătorul sud-american, însă Roberto Carlos a intervenit și nu a permis ca Marcelo să plece de la club.

"L-am întâlnit pe Marcelo în momentul în care avea doar 18 ani. Real voia să îl împrumute la un alt club din Spania ca să capete experiență, însă am fost primul care a spus conducerii să nu facă așa ceva", a povestit Roberto Carlos.

Mai mulți foști colegi ai celor doi brazilieni au afirmat că Roberto Carlos se comporta cu Marcelo ca și cum ar fi fost fratele său mai mare.

Și jucătorul de 31 de ani a povestit, la rândul său, ce a simțit în acele momente: "Când aveam 18 ani, unul dintre oficiali m-a chemat în biroul său. Mi-a spus că ei voiau sp mă transfere la un alt club ca să acumulez experiență și că ar urma să revin sezonul următor.

Le-am spus că nu îmi doresc să plec de la Real, a fost cel mai urât moment posibil, fiindcă am știut că echipa nu avea nevoie de mine, dar acel moment m-a întărit foarte mult", a explicat Marcelo, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212