REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

MARCO POLO şi DOLCE VITA şi-au tras ‘OBLOANELE’ până la ANUL

MARCO POLO şi DOLCE VITA şi-au tras ‘OBLOANELE’ până la ANUL

Replica API 24 noiembrie 2020 | 00:00 12099

Industria HORECA din Constanța, în special restaurantele, a avut un traseu destul de sinuos odată cu izbucnirea pandemiei. Măsurile luate de autorități au făcut ca majoritatea restaurantelor să funcționeze în pierdere, în aceasta perioadă ele fiind mai mult închise. Odată cu intrarea municipiului Constanța în carantină, din ce în ce mai multe restaurante aleg să ”tragă obloanele” și să își trimită angajații în șomaj tehnic.

Restaurantul Marco Polo, închis până pe 1 februarie

”Am stabilit împreună cu angajații mei să deschidem restaurantul până pe 1 februarie. Deocamdată unii dintre angajați sunt în concediu de odihnă, iar în momentul terminării acestuia vor intra toți în șomaj tehnic. Noi oricum eram închiși în perioada sărbătorilor și am considerat că e mai bine așa. Sperăm ca de la 1 februarie totul să revină cât de cât la normal. Am încercat o perioadă cu delivery, dar cred că e mai bine să închidem în această perioadă.” a declarat Crinu Danu, patronul restaurantului Marco Polo, pentru cotidianul Replica de Constanța.

La Dolce Vita, închis din data de 20 noiembrie

Un alt restaurant celebru din Constanța, La Dolce Vita, a închis, de asemenea, însă doar până ieșirea Constanței din Carantină. Iată ce a declarat Stelian Terzi, patronul stabilimentului, pentru Replica de Constanța: ”Am hotărât să închidem restaurantul în această perioadă pentru că nu aveam de ce să îl mai ținem deschis. Cu toate că am amenajat terasa cum ni s-a cerut, regulile s-au schimbat iar, așa că e mai bine să închidem pe perioada carantinei și să deschidem după aceea. Sper ca totul să fie bine după această perioadă și să putem deschide de sărbători.”

Restaurantul Terasa Colonadelor funcționează încă în regim de delivery însă potrivit informațiilor noastre și acesta ar urma să se închidă în viitorul apropiat.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...Si comentati sub anonimat,pe peretele facebook-ului nu comenteaza nimeni asa...Va este jena de prostiile pe care le debitati!
0
1
Comentariile sunt pline de rautate gratuita.E normal sa te oftici pe cineva capabil cand ,pe tine nu te duce mintea sa faci nimic cu viata ta...Taximetristii,somerii care inca locuiesc la 45 de ani cu parintii,soferii, muncitorii necalificati,etc.Ei sunt cei frustrati care ii critica pe aceeia care isi pun creierul, banii si forta pentru a avea ceva in viata.Patronii sunt acele persoane care ofera locuri de munca unora dintre noi.
0
4
Nu sunt fan Marco Polo,dar cred ca e singurul restaurant din Constanta....restu numai carciumi.
5
3
Bine ca sa inchis, ..dar nu in totalitate..ca mai stau machidoni in spate...si Cafeneaua MIO CAFFE, acest focar de infectie COVID 19. 6 pesoane sau imbolnavit de Covid 19 de la Mio caffe, iar patronul ala jegos ,stie despre cine este vorba Daca este lege sa fie pentru toata lumea, ptr toti..inchis si gata...nu cu umbrele puse in interior si crede ca este terasa...MIO, ENTOURAGE...fals. Respectati legea fomisti de machidoni, numai incercati tiganii .
9
2
Pt aia care papa fineturi pe la restaurante , stati cumintii nu a ti vazut ce lux exista in bucatarii si cata marfa proaspata va da. Pofta buna !
10
0
Terzi se lauda ca face o nunta cu o varza. Numai hotie si inselaciune. Carne fara viza de veterinar,mezeluri expirate,cascaval falsificat,branza de lapte praf,pui morti de boala,peste braconat in siut ghiol de machedonii din palazu.astea-s mesele lui terzi.
13
2
Ma cac pe ele , mue la evazionisti
15
1
Numai prostii se bucura de raul altuia !!!
14
5
Lasa ca nu e durere...cand te serveau in basini la masa si radeau daca voiai o apa plata ca doar saracii beau asa ceva erau domni...aveau basini in cap si voiau sa le lasi 7-800 euro spaga la masa daca se poate...lasa sa stea pe 900 lei acum, n-are nimic. De la frig si foame se mai curata de basini si fite, isi revin la normal.
13
2
Sa ne gindim la personalul ce deserveste in bucatarii sau la mese care stau acasa cu 900 de lei pe timp de iarna ------pnl-ul a distrus tara asta si amaritul asta de popor
11
8
Lui Stelian Terzi poate ii face vreun sot inselat freza pe spate ca se cam da la femei maritate
18
0
ca nu se supara nimeni mancare expirata gasesti si la hipermarchet si e mai ieftina
15
2
Culma este ca am fost si am mancat faina cu apa pe post de ciulama si peste congelat care era cu ghiata inauntru pe post de saramura.
12
5
Ce nu face fiscul face covidul
24
1
noi parati no adarrrra
13
3
HORECA e 99% hotie si evaziune fiscala! Sper sa dea faliment cat mai multi borfasi, asa-zisi "patroni"!
30
7
Cu profunda durere am aflat ca Crinu Danu a inchis Marco Polo. Sincere regrete. Dar cand se va tine slujba de pomenire? Intreb pt un prieten care doreste sa participe si la parastas.
20
6
Cum sa ma duc eu sa muncesc pe santiere??? Sa ma rupa aia de munca pentru 20 de milioane?? Pai eu scoteam o suta de milioane pe luna, pe langa bacsisul lasat de clienti mai faceam si manevre la bucatarie, vinul care ramanea in sticle il vindeam ca vin la pahar si imi mai iesea si de aici. Si cate alte manevre dar mai bine nu le spun
26
3
de dolce vita nu imi pare rau deloc, strategie mache, preturi mari pt nimic, ma dezgusta lacomia pe care o gasesc in special la aceasta etnie. Cat despre marco polo imi pare rau, omul avea 55 angajati, probabil din aceasta cauza serviciile erau super, mancarea in medie peste 8, cateodata si 10. Omul isi batea capul daca a avut atatia angajati.
44
6
asa,si?decit sa mincam mortaciunile machidonesti ,mai bine cautam alta varianta.
42
3
Pescaria lu hotu matei iti livreaza din ct, au o bucatarie pe salcamilor x poporului.
15
3
Toti mortii de foame, toate saraciile comenteaza..... Bine ca v-ati luat pizza de la Liddle, ca sa aveti termen de comparatie cu cea de la Marco Polo... Unde probabil ca nu ati ajuns niciodata, fiindca sunteti simpli muritori de foame, ca daca aveati si voi vreo afacere mai doamne-ajuta, nu va mai bucurati atat de necazul altuia....
17
32
La munca cu voi!! Pe santiere! E nevoie de zidari, zugravi, se fac angajari pe santierele autostrazilor!!
31
8
Bine ca s au inchis intre ei.
25
3
Sa plangem pe umarul lor...saracii!!!!
29
3
Le convine ! La ce preturi practica si ala de la Dolce Vita mache Terzi jr. care au fist prinsi a furau apa ... normal aca stau bine pe bani ! Nu-i mai compatimiti atat , atata timp cat iti vand o pizza congelata luata de la Lidl cu 8 lei si ei iti umplu nota de plata si ti-o incalzesc pt. 50 de lei , nu merita sa mai discutam ! Cat despre jigodiile alea de la Agigea de la Pescaria lu Matei care iti vand ciorba de sturion storceag ... cu macrou congelat in compozitie , nu mai merita sa comentam ! Prosti sunt bucurestenii fomisti ca le fac planul !... Cam asta este HORECA de la malul marii !
50
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218