REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mare atenţie, constănţeni! Hoţii vă pândesc locuinţele…

Mare atenţie, constănţeni! Hoţii vă pândesc locuinţele…

Replica API 7 aprilie 2018 | 00:00 256

Sărbătorile reprezintă, în general, o perioadă agreată de infractori și asta pentru că pot sustrage cu mai multă ușurință bunuri și bani. Este cunoscut faptul că mulți pleacă de la domicilii, iar peste tot se instalează forfota, motiv pentru care, aglomerația le permite hoților să se desfășoare în voie.

Spărgătorii pot profita de neglijența în ceea ce privește siguranța locuinței, mai ales în această perioadă. Un plus de interes în protecția bunurilor vă va scuti de neplăceri, spun oamenii legii.Astfel, aceștia vă recomandă ca, în cazul în care plecați de acasă, să încuiați toate ușile și geamurile (chiar și atunci când plecați pentru câteva minute).

Nu anunțați plecarea de acasă prin postări pe site-urile de socializare! Pregătirile pentru deplasare trebuie să fie făcute cât mai discret. Pentru confortul oferit de o călătorie cu autoturismul personal, pe traseu și la destinație e bine să țineți cont de următoarele recomandări: asigurați-vă de buna funcționare a autoturismului! Stabiliți cu exactitate traseul, prevăzând locurile de popas sau de staționare pe timpul nopții!

Dacă traseul este mai lung, e bine să căutați popasurile special amenajate în acest sens! Fiți prudenți când vi se solicită ajutorul pe drum! Nu luați în mașină persoane necunoscute! Când aveți sau când vi se semnalează vreo defecțiune tehnică, luați-vă toate măsurile de siguranță pe durata remedierii acesteia! Dacă părăsiți autoturismul, chiar și pentru scurt timp, nu lăsați cheile în contact, în încuietoarea portierei sau a portbagajului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati cainii liberi in curte si puneti pistolul la cureaua lata, cele mai sigure masuri.
0
0
Si pulitia doarme
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108