REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mare atenţie! FALSUL REGIZOR din Năvodari a REAPĂRUT în PEISAJ!

Mare atenţie! FALSUL REGIZOR din Năvodari a REAPĂRUT în PEISAJ!

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:00 313

Mai multe tinere spuneau că au fost hărţuite!

Mai multe tinere spuneau că au fost hărţuite!

Mare atenție, constănțeni! Nu picați în plasa unor indivizi care vând ”iluzii”, pe internet. Este vorba despre un bărbat cunoscut că se dădea drept regizor și racola fete pentru un serial Kanal D, care, din câte se pare, acum a revenit în peisaj. O tânără care a observat că bărbatul și-a reactivat contul de Facebook a făcut un anunț, pentru a le pune în gardă pe viitoarele potențiale victime. Se pare că omul este din Năvodari și nu prea are de gând să se lase de ”meserie”.

În urmă cu ceva timp, chiar televiziunea Kanal D. a difuzat imagini cu bărbatul din Constanța ce se dădea regizor și racola fete pentru un serial. Acesta preciza că serialul este chiar al televiziunii mai sus menționate. ”Noi informații șocante despre falsul regizor care organiza castinguri fictive în numele Kanal D. O altă tânăra rupe tăcerea și povestește cum a fost păcălită, iar mai apoi hărțuită de acest individ periculos.

Tinerele care au depus deja plângere împotriva regizorului închipuit sunt convinse că în spatele lui se află o adevărată rețea de proxenetism”, relatau jurnaliștii. Mai exact, sub numele de Jack Gabriel Gerardo, pe Facebook, aborda tinere cărora le promitea sume mari de bani dacă acceptau un rol în serial. Însă, la întâlnirea stabilită nu apărea regizorul Alex Fotea, așa cum li se promitea tinerelor, ci chiar bărbatul cu care ele credeau că vorbeau pe rețeaua de socializare.

Ulterior, aveau să fie hărțuite în permanență, după cum declarau fetele care au și depus plângeri penale, conform celor declarate la Kanal D. Și, chiar dacă ultimul mesaj dat de către respectivul individ este de prin vara anului 2017, iată că și-a reactivat contul de Facebook. Prin urmare, mare atenție. Una dintre femeile care au avut de-a face cu el, a precizat pe grupul de Facebook Orașul Năvodari: ”A apărut acest individ, păzea, fetelor. Și-a reactivat contul de Facebook”. Și oamenii au reacționat imediat, precizând că individul ar fi din Năvodari și îl cheamă Marius.

”Este un pedofil nenorocit din Năvodari. Acum vreo 15 ani îl bătea lumea că nu știa ce-i ăla săpun și împuțea sălile de intenet de prin oraș”, ” Da, îl cheama Marius. Înainte îl vedeam mereu într o scară de bloc, față în față cu Serenada”, ”Una si aceeași persoană cu cel care a apărut acum două veri la știri pentru castinguri de astea. Îmi scapă numele lui. Creț, blond, poartă ochelari de vedere si... deține o privire...”, au spus cei care susțin că-l cunosc.

Așa cum se poate observa din measajele trimise, presupusul Jack, arab dar adoptat de o familie de români, are un super proiect pentru un serial siropos, fiind vorba despre dragostea interzisă dintre tată și fiică, dar care nu știau de gradul de rudenie. Tânăra abordată, care este din Constanța, a primit o super ofertă, individul spunându-i că va ajunge să fie plătită cu 40 de euro pe minut, plus primă de instalare în valoare de mii de euro, dar cât și alte bonusuri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe cine pacaliti,voi infectilor.Vai de voi cu minciunile aste.In primul,rand mi-ar fi rusine sa scriu asemenea aberati.Si daca a aparut ceia ce e absurd bravo,lu.Chiar ai doresc sa ajunga regizor sa va rada in fata.Mai bine ai face aricole dr criminali,sau,primari corupti.Nu va ganditi ca va poate da in judecata pentru,calomnie marturi,mincinoase.Nu mai,inghititi,mizerile unor fomisti
11
0
Daca are o problema si traieste in lumea lui, atunci pitipoancele care-i cad in capcana atat le duce mintea, si am spus tot.
8
2
Are probleme mari baiatu asta....il stiu de ani de zile...se plimba in fiecare zi cu telefonul la ureche se face ca vb la el......
6
6
Aha... si unde a reaparut?! Vrajeala jurnalistilor ca se obicei... Ce proxenet visati??? Problema lui e ca traieste intr-o lume imaginara atata tot.
6
7
De ce nu ne miram ?!? Oare la Navodari nu exista Politie ?!?? .... sau Politie Locala ?!?!? .... pardon astia imediat or sa-si puna postacii la rreaba sa se justifice ca infractiunile de pe internet nu le intra in atributiuni . De parca ar avea ....
19
5
Internetu pt prosti
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108