REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MARE e GRĂDINA! Constănțenii CER bani să fie 'foot SLAVE'

MARE e GRĂDINA! Constănțenii CER bani să fie 'foot SLAVE'

Replica API 19 aprilie 2021 | 23:03 7133

Perioada în care trăim devine mai ciudată pe zi ce trece. Oamenii sunt din ce în ce mai avizi după bani, iar pentru asta sunt în stare de orice, chiar și să recurgă la gesturi mai puțin religioase. Chiar dacă credeați că le-ați auzit pe toate, ei bine, nu e chiar așa. Un constănțean a postat un anunț în care cere bani pentru a deveni sclav de picioare.

Constănțenii cer bani pentru a deveni foot slave

Într-o lume în care banii au devenit actorul principal după care ne ghidăm, tot mai multe persoane sunt capabile să recurgă la gesturi disperate. Dovada vine din județul Constanța, acolo unde un bărbat s-a scos la vânzare. Mai exact, acesta căuta doamne și domnișoare pentru a le deveni foot slave. Nu, nu este o glumă. Anunțul a fost postat pe o rețea de socializare la rubrica Marketplace, în urmă cu aproximativ 4 zile, alături de o descriere absolut incredibilă ,,Sclav Constanța. Caut doamnă sau domnișoară pentru a fi foot slave".

Ce înseamnă foot slave?

Deși nu există o definiție oficială pentru termenul foot slave, acesta se referă la pasiunea bărbaților față de picioarele femeii. Studiile efectuate de-a lungul timpului demonstrează că foot fetishismul sau foot slave-ul este de departe cel mai frecvent fetish. Unii bărbaţi au o predilecţie pentru picioarele femeilor. Le place să le lingă, să le sărute, să le muşte degetele. Pentru aceştia nu mai contează dacă partenera este frumoasă sau nu atât timp cât îi lasă să îşi facă de cap cu degetele lor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca are jegul printre degete ca mamaliga printre dinti !?
4
1
Am practicat aceasta meserie de ceva vreme in Anglia..aici nu sunt privit ca pe un ciudat, din contra..sunt apreciat pt ca fac o treaba deosebit de buna si cu simt de raspundere..
6
0
Nu este o rusine ! Se fac bani frumosi din aceasta meserie
6
1
pai si ce ?ce treaba avem noi cu fetisurile oamenilor ?auzi la tine ,practici mai putin religioase,ha ha .ma faci sa rad.dar oral ,anal e religios?Bai frate zici ca suntem in RO din anii 80.Cat de obosit mintal e orasul asta ..Mare lucru,fiecare in casa lui face ce vrea ..cu cine vrea..BAAA ,parca ati fi inchizitia .
10
0
ati auzit de chinese foot binding? foarte scarbos, ca piciorul sa ramana mic ca de bebelus, fetele sunt legate la laba piciorului ca sa nu mai creasca
2
2
Iti dai seama ce chestie..extraordinar! Sa va informeze cineva ,sclavii PLATESC pt fetishurile lor nu cer bani.. mai sunteti si dobitoci. Voi ce fetishuri aveti? Cred ca daca va caut in sifonier dau de dresuri si tanga roz. Pateticilor.
4
0
ce plm am citit?!?!?!?!
20
1
Lucreaza la voi in redactie
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108