REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mare e grădina și mulți ciorditori sar gardul în Poarta 6! Video

Mare e grădina și mulți ciorditori sar gardul în Poarta 6! Video

Replica API 24 mai 2022 | 22:35 2373

Constanța nu duce lipsă de hoți, iar la capitolul acesta putem spune că cetățenii orașului se ”mândresc” cu întreaga echipă de ”profesioniști” care le calcă pragurile… sau grădinile! Totuși, nu în scopuri de bună credință, ci la furat ”cu ziua”. Același lucru s-a întâmplat și în Poarta 6, un bărbat fiind surprins de camerele de supraveghere ale unui localnic, pe care individul în cauză le-a ignorat, urmând să ia la pas curtea proprietarului, având ca scop sustragerea bunurilor din grădina acestuia.

Camerele de supraveghere amplasate în curtea unui localnic din Poarta 6 au surprins un bărbat, care, ”orbit” de posibilitatea de a sustrage bunuri importante din grădina proprietarului, a ignorat faptul că va fi prins.

Bărbatul care a dat iama în curtea localnicului nu a ținut cont, de altfel, nici de lumina zilei, care îl ”dădea de gol” , ignorând astfel situația neplăcută în care va fi pus, de îndată ce camerele vor fi verificate. Astfel, individul în cauză a sustras mai multe bunuri, iar proprietarul a decis să-l facă "vedetă". Însă, de menţionat este faptul că este foarte important să fie sesizate organele competente în astfel de situaţii întrucât, în mod contrar, se încurajează cifra neagră a infracţionalităţii.

Incidentele de acest fel au loc tot mai des în orașul Constanța de la începutul anului. Amintim că în luna ianuarie, un bărbat a pătruns într-un imobil nelocuit și dezafectat din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras 3 calorifere, pe care ulterior ar fi intenționat să le valorifice, la un centru de fier vechi. În luna februarie, trei minori au sustras mai multe lambriuri din lemn rășinos, din curtea unei societăți comerciale din municipiul Constanța, cauzând un prejudiciu de 2.500 de lei.

O lună mai târziu, oamenii legii au fost alertați cu privire la o armă care a fost furată dintr-o unitate militară din Mamaia Sat. De asemenea, în luna aprilie, un minor aflat în arest la domiciliu a pătruns în locuința unei persoane vătămate, de unde ar fi sustras o poșetă, în care se afla suma de 300 de lei.

Video

Astfel, se poate observa foarte ușor că aceste acțiuni au loc ”pe bandă rulantă”. Constanța nu simte lipsa infracțiunilor de furt calificat, cei în cauză nerespectând proprietățile private ale locuitorilor orașului.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Andrada, in poarta 6 nu sunt case. Poate iti trebuie o harta.
0
0
hotii niciodata nu fura acolo unde locuiesc. astia sunt din centru sau henry coanda. dar de unde sa stii tu taranusule..
1
0
neamuri de traista ghetoizati de Ceausescu la Poarta 6, carnatarii PSD-ului.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218