REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Marea împăcare în PSD: Gabriela Firea şi Liviu Dragnea ridică steagul păcii

Marea împăcare în PSD: Gabriela Firea şi Liviu Dragnea ridică steagul păcii

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:48 442

După ce a fost la un pas să fie exclusă din PSD, Gabriela Firea răspunde apelurilor lui Liviu Dragnea şi anunţă o împăcare istorică. Primarul general al Capitalei dezvăluie că a fost sunată de preşedintele PSD şi chiar i-a mulţumit acestuia pentru urările de sănătate şi florile trimise la spital, în zilele în care aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală.

Gabriela Firea a dezvăluit la Antena 3 că a primit flori la spital din partea lui Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Victor Ponta. "Sunt convinsă că au fost sinceri în demersul lor", a afirmat primarul Capitalei, conform stiripesurse.ro.

Firea a relatat că a fost sunată de Dragnea, pentru a discuta despre problemele Primăriei Capitalei şi pentru a oferi sprijinul Guvernului. "M-a sunat, mi-a spus că a primit acele adrese şi că doreşte să rezolve parte din probleme. Am înţeles că doreşte să normalizeze relaţia dintre preşedintele PSD şi primarul general. Este de bun augur pentru cetăţeni. Eu nu am cum să nu salut acest lucru", a declarat Gabriela Firea.

Săptămânile trecute, în discursurile susţinute în şedinţele unor filiale judeţene ale PSD, Liviu Dragnea a lansat un apel public de împăcare către Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica acelui calau de la snc care trimitea oameni in puscarie , un turnator ordinar , platit ca maistru cu 7-8 mii pe luna , suma imensa pt acea vreme . Cacatule , puti si acum .
0
2
PSD, ipocrit si mincinos prosteste tocmai pe cei care sufera cel mai mult de pe urma hotiilor lor, dar au grije sa-i manipulkeze si sa-i indobitoceasca latrina 3 a HOTULUI sef, penalul voiculescu. Ei merg inainte si-si ingrasa porcii cu pensii speciale, isi angajeaza toate cozile de topor in cinci locuri de-odata ca doar d'aia i-au ales romanii sa faca ei ce vor. Si uite ce fac! Prapad.
6
1
Corb la corb nu-si scoate ochii!
2
0
Curvasaraie si inainte, si acum.
3
0
A se citi ,, ridica steagul spagii "
2
0
...circ moldo-oltenesc ...cine draqu ii mai crede pe mincinosii astia ...!!!
6
1
Mai spune odata daca au actionat legal jandarmi atunci cand a batut oameni si cine i-a trimis, tu primarito sau Carmen Dan.
6
1
Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia iar HOTII la puscarie unul cate unul...
10
1
...pupat Piata Independentii...
8
1
Wow! Astia, ciumatii astia, cu a lor partid si guvernare, ne-au dat numai CIRC, daa.... CIRC LA SCENA DESCHISA. Moldoveanco, tu ai demnitate, ai VERTICALITATE ?! V-ati porcait si acum ce faceti, la ce asistam noi, romanii adevarati !? Din pacate sunteti platiti din sacul statului, din banii nostri, a celor ce muncesc cinstit... si voi ce ne oferitii ?? Incredibil! Voi mai aveti credibilitate ?! Cine va mai voteaza panaramelor !?
11
1
mai oameni buni, voi aveti toate tiglele pe casa, le-ati inventariat?- ce inseamna circul asta care ewste admis pustilor de gradinita, va cacati, va pupati, va amenintati jeg de cea mai joasa speta. Inadmisibil , sunteti persoane mature- dna Firea , cum te-ai simtit cand propiul fiu- cand i-ai acceptat tatal, automat i-ai acceptat si copilul- aanuntat prietenii si cunostintele sa nu te voteze?, ptr un om normal cu scaun la cap da de gandit.
11
4
Ce curva este moldoveanca , dar ce prosti bucurestenii sa aleaga asemenea primar... Barem la noi se stie ca-s multi prosti si l-au ales de patru ori pe mascarici , iar apoi pe sluga imbogatita cu terenuri-tzaranoiul cu freza de ginere mort...
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212