REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Margherita de la Clejani, victima unei tentative de omor

Margherita de la Clejani, victima unei tentative de omor

Replica API 18 august 2022 | 21:25 3157

Margherita de la Clejani a trecut, în seara zilei de 17 august 2022, prin momente cumplite. În timp ce se plimba pe stradă, cântăreața a fost victima unei tentative de omor. Culmea, ea nu este singura victimă a atacatorului. Un bărbat care se afla pe o trotinetă electrică a încercat să mai înjunghie o altă femeie, în aceeași zi.

Margherita de la Clejani, înjunghiată în plină stradă. Fata Clejanilor, una dintre femeile atacate în Bucureşti de bărbatul pe trotinetă

În seara zilei de 17 august 2022, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Manole Miryam Margareta, a fost victima unui agresiuni. În timp ce se plimba pe stradă, în București, vedeta a fost atacată de un bărbat care se deplasa cu o trotinetă electrică.

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată de un bărbat care mergea pe trotinetă. Respectivul a atacat-o pe fata Clejanilor cu un cuțit pe care i l-a înfipt în zona pieptului.

Din fericire, Margherita de la Clejani a fost dusă imediat la spital, la urgențe. După ce a fost consultată de medicii de la Spitalul Universitar din Capitală, Margherita de la Clejani a putut răsufla ușurată, rănile care i-au fost provocate fiind unele ușoare, fizic.

Înjunghiată cu o lamă de bisturiu, vedeta nu a fost în pericol să își piardă viața și, mai mult chiar, implanturile cu silicon ale Margheritei de la Clejani nu au fost afectate de atacul bărbatului. Mai mult, ea a refuzat să rămână internată în spital, convinsă că rana care i-a fost provocată poate să se vindece și acasă.

Manole Miryam Margareta, adică Margherita de la Clejani, a refuzat să vorbească cu reporterii FANATIK pe tema incidentului căruia i-a căzut victimă. Din informațiile noastre, în acest moment, Poliția îl caută pe agresor.

”La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
strimba rau e Miryam asta he he nu trebuia sa fie la puscarie pentru droguri de ce umbla creanga pe strazi ?
1
0
mare brinza i-a intepat siliconul . tuta a inceput sa faca versuri pe urma .Cred ca era drogata ca deobicei .
1
0
cu obiectul...muncii???
1
0
da un viol, ceva ?
0
0
Daca te referi la criminalitate sa stii ca asa este ca nu poti fura daca nu ai de la cine ,! Sa u te refer i la gainarii din Romania. Asta spuneam cu treptele
0
0
Spui prostii, ai trecut vreodata Atlanticul? Stii ce e o favela, un bidonville sau un ghetou? Atunci, taci!
0
0
Mai dragule sa stii ca mai bine de jumatate di continentul african se afla pe un nivel de dezvoltare cel putin cu o treapta deasupra noastra si sa nu mai spun de Americanos ca sunt marea majoritate cu 2 trepte peste!
0
0
Mai devreme cu Florin Parizer ,acuma Clejanca. Geniile patriei sunt urmarite de ghinioane,de tot felul de chestii ciudate.
0
0
nu se poate...chiar ea?? vaiii....ce tragedie.....hai siktir
0
0
Sunteti mai javre decat ea daca o promovati... SICTIR!!!
0
0
Ce canal faceam eu cu asta... acum ma tot candesc daca comunistii aia nu cumva aveau dreptate cu reeducarea
0
0
au fost doua femei atacate de ce este mediatizata doar drogata asta?
0
0
vedeata asta , suferea intreaga comuniune de vedeate !
0
0
Ma, voi face vedete toate boriturile..
0
0
De ce nu mediatizati realizarile copiilor olimpici la matematica ? Ce ne intereseaza pe noi dac mierleste o C****A DROGATA ?
1
0
Criminalitatea este in crestere. Lipsa educatiei, a interventiei autoritatilor concomitent cu sustinerea in mod direct a acestora fata de infractorul de orice tip, va aduce tara asta si-asa secatuita de poverilor pe care le duc cu greu majoritatea romanilor sa be transformam intr-o tara de tip africana, sud americana cu antecedente de stat puternic infractionalist. Dumnezeu sa ne aiba in vedere!
0
0
Care vedeta ma? P******a asta? Doamne fereste! In alta ordine de idei, este foarte grav ceeace s-a intamplat. Este periculor, pentru ca un dezaxat, este inca liber.
2
0
sa scapam de javra asta penala
0
0
cwrvelor replica
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218