REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Margot Robbie şi „Birds of Prey“, vedetele sălilor de cinema din SUA

Margot Robbie şi „Birds of Prey“, vedetele sălilor de cinema din SUA

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 511

Margot Robbie

Puternicele şi curajoase protagoniste din ''Birds of Prey'', un film cu o distribuţie feminină în frunte cu Margot Robbie, sunt principala atracţie în cinematografele din SUA în acest sfârşit de săptămână, când atenţia este îndreptată asupra galei premiilor Oscar care se decernează duminică, relatează vineri EFE, citată de Agerpres.

"Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn", titlul complet al filmului, este regizat de Cathy Yan (''Dead Pigs'', 2018) pe baza unui scenariu semnat de Christina Hodson ("Bumblebee", 2018), care mizează pe talentul unui casting covârşitor feminin din care mai fac parte, alături de Robbie, actriţele Mary Elizabeth Winstead şi Rosie Pérez.

Regizat şi scris de femei şi cu o distribuţie preponderent feminină, "Birds of Prey" devine un portdrapel al genului "girls power" la Hollywood, unde tot mai multe voci pledează pentru diversificare şi o reprezentare mai corectă.

"Este o călătorie care te va emoţiona aşa cum nu te-ai fi aşteptat, un thriller cu multă acţiune şi accente comice. Să fiţi pregătiţi pentru că eu am rămas fără cuvinte la vizionare...", a asigurat Rosie Pérez într-un interviu acordat EFE.

Filmul urmează paşii eroinei Harley Quinn (Robbie) după ce s-a despărţit de Joker şi care preia conducerea unui grup de femei puternice.

Subiectul nu mai are legătură cu filmul "Suicide Squad" (2016), în care Margot Robbie a debutat cu rolul Harley Quinn.

"Birds of Prey" face mai degrabă parte din noile planuri ale studioului Warner Bros. legate de povestirile preluate din benzile desenate, DC Comics, care depăşesc limitele acestui univers şi devin filme de sine stătătoare (uneori destinate publicului adult) precum "Joker" (2019).

"Birds of Prey" se bucură de un weekend lipsit de concurenţă, având în vedere că în sălile de cinema vor fi prezente doar câteva premiere limitate, precum pelicula horror "Come to Daddy", cu Elijah Wood ca protagonist; sau "The Lodge", cu Riley Keough şi Alicia Silverstone în distribuţie.

Blockbusterul studioului Warner Bros., care mizează pe încasări de 50 de milioane de dolari pe piaţa internă (SUA şi Canada) în primul său weekend de lansare, va avea rivali pe măsură doar la sfârşitul săptămânii viitoare, când se lansează "piese grele", precum "Sonic the Hedgehog" şi "Fantasy Island".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212