REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Maria ANGHEL, o nouă PERFORMANȚĂ la campionatul NAȚIONAL individual pentru JUNIORI la ȘAH

Maria ANGHEL, o nouă PERFORMANȚĂ la campionatul NAȚIONAL individual pentru JUNIORI la ȘAH

Replica API 19 aprilie 2021 | 23:31 3074

Sportiva constănţeană Maria Anghel continuă ascensiunea cu mult entuziasm, demonstrând, pe lângă talent şi multă muncă, dedicare sportului dificil pe care-l practică, zis și sportul minții, și anume șahul. În perioada 6 – 15 aprilie 2021, Hotelul Ramada din Mamaia a găzduit Campionatele Naționale individuale pentru juniori la șah. Categoriile la care concurează participanţii la astfel de competiţii sunt: 14 ani, 16 ani, 18 ani, 20 ani, şah clasic, rapid, dezlegări şi blitz. Cum nu ratează nicio competiție, Maria Anghel a făcut, și de data aceasta, senzație, obținând, la categoria șah rapid, locul al 3-lea, medalia de bronz, la categoria ei de vârstă, 18 ani. Totodată, s-a clasat pe poziția a 4-a la șah clasic, dar și la șah blitz.

Maria Anghel care a reprezentat clubul sportiv ,,Palatul Copiilor Constanța,, a urcat pe podium, obținând locul 3 la proba de Șah Rapid, la categoria Fete 18 ani și locul 4 la proba de Șah Clasic. Maria face parte și din lotul național de senioare, iar săptămâna viitoare va participa la o nouă competiție ce se va desfășura la Iași, unde va juca cu două șahiste la fel de puternice dar pe care le-a înfrânt de multe ori, respectiv Miruna Lehaci și Alessia Ciolacu.

”De 10 ani joacă cu ele, le-a bătut de multe ori, dar a și fost învinsă. Este o grupă puternică”, ne-a declarat antrenorul Mariei, de pe plan local, Claudiu Iordache. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa elevei sale, pe care o consideră talentată, dedicată, disciplinată și delicată și este convins că va ajunge foarte departe, prin prisma ambiției și performanțelor sale. Așa cum am anunțat mai sus, Maria Anghel face parte și din lotul național, fiind antrenată de Ciprian Nanu.

Mama Mariei: Maria poate cuceri o medalie și la Campionatele Naționale pentru Senioare

”Felicitări, Maria, pentru reușită, în aceste condiții speciale legate de pandemie! La cum a jucat, Maria poate cuceri o medalie si la Campionatele Naționale pentru Senioare, competiție care va începe de luni la Iași”, a spus mama Mariei.

Îi urăm și noi ”Succes!” și cât mai multe rezultate... de aur!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108