REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Mariah Carey, "Regina Playback-ului"

Mariah Carey, "Regina Playback-ului"

Valentina CAMARA 29 noiembrie 2022 | 00:00 330

După o absenţă de şapte ani, celebra cântăreaţă Mariah Carey (52 de ani) a fost prezentă joi la cea de-a 96-a paradă anuală a Zilei Recunoştinţei, de la New York.

Îmbrăcată într-o rochie roşie tip sirenă, accesorizată cu o tiară strălucitoare şi umbrelă asortată, Mariah Carey a cântat melodia care a consacrat-o „All I Want for Christmas Is You”. A fost înconjurată de dansatori îmbrăcaţi în uniforme de fanfară şi a fost acompaniată de cei doi gemeni ai săi de 11 ani, Moroccan şi Monroe.

Micuții și-au făcut apariția ieșind din cutii de cadouri verzi şi au dansat alături de ea pentru tot restul cântecului.

Frumuseţea momentului a fost stricată însă chiar de marea vedetă, care a fost acuzată că a făcut un playback ordinar. Fanii au observat că vocea ei impecabilă suna extrem de asemănător cu versiunea înregistrată a piesei din 1994, iar buzele ei nu se prea sincronizau cu melodia. Astfel, auto denumita „Regina Crăciunului” a devenit „Regina Playback-ului”!

În vara acestui an, Mariah Carey a creat vâlvă în mediul online, după ce a publicat pe rețelele de socializare câteva filmulețe în care apărea vorbind cu publicul ei. Nu a trecut mult și admiratorii săi s-au întrebat dacă nu cumva celebra artistă a recurs la câteva operații estetice. Fanii au susținut că înfățișarea artistei s-ar fi schimbat, în imagini publicate de către aceasta, în lun aiunie, unii dintre ei fiind chiar convinși că Mariah a suferit de curând o operație estetică, posibil un „face lift.”

În filmulețele cu pricina, publicate în secțiunea „Story” de pe Instagram, Mariah Carey a lăsat că și-a subțiat linia maxilarului și și-a accentuat pomeții, cel mai probabil cu ajutorul filler-elor. De asemenea, chipul acesteia părea mai întinerit, însă „de vină” ar fi putut fi și filtrele de Instagram.

De-a lungul timpului, Mariah Carey, ajunsă la vârsta de 53 de ani, a recunoscut că nu e tocmai persoana care să accepte trecerea timpului, dezvăluind că preferă să se prefacă în acest sens, că uită chiar câți ani are.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108