REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marian Crușoveanu: Alegerile locale ar trebui făcute cât mai repede

Marian Crușoveanu: Alegerile locale ar trebui făcute cât mai repede

Replica API 28 mai 2020 | 00:00 1692

Luptele politice între PNL și PSD continuă. De data aceasta, miza o reprezintă stabilirea alegerilor locale din acest an și, totodată, prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale.

Marian Crușoveanu

De 30 de ani, data alegerilor este stabilită de către Guvern printr-o hotărâre. Însă, în acest an, parlamentarii au sesizat Curtea Constituțională a României și spun că, de fapt, Parlamentul decide data alegerilor printr-o lege organică, nu Guvernul. CCR a amânat decizia pentru data de 3 iunie.

George Vișan: Putem să ne gândim la alegeri locale în toamnă

Deputatul constănțean din partea PSD, George Vișan, spune că deocamdată există o necunoscută în dreptul stabilirii unei date pentru alegerile locale. Vișan mai declară faptul că ar fi de acord ca acestea să fie amânate dacă există riscuri pentru cetățeni, în ceea ce privește contaminarea cu noul coronavirus, însă pentru a fi amânate aceste alegeri locale, ele trebuie deocamdată stabilite. „E greu de anticipat ce se va întâmpla. Cu toții ne dorim ca aceste alegeri să se organizeze în condiții de siguranță pentru toată lumea. Este greu să mă pronunț în acest moment. Dacă lucrurile evoluează așa cum s-a întâmplat și până acum, putem să ne gândim la alegerile locale în toamnă, dar repet, dacă nu există riscuri. Dacă există și cel mai mic risc pentru cetățeni, eu sunt de acord să le amânăm”, a declarat deputatul PSD, George Vișan.

Marian Crușoveanu: Alegerile locale ar trebui făcute cât mai repede posibil

Consilierul județean din partea PNL, Marian Crușoveanu, a spus că alegerile locale ar trebui făcute cât mai repede posibil și a criticat de asemenea activitatea Parlamentului. „Trebuie să așteptăm decizia CCR. Eu cred că alegerile ar trebui făcute cât mai repede posibil. Uitați-vă ce se întâmplă în Parlamentul României. Când era un guvern PSD, atunci se stabileau alegerile. Acum că este un guvern din partea PNL, ei vor să mute această răspundere în Parlament. Acest Parlament nu are legitimitate. Dovada o reprezintă ultimele alegeri. Acest Parlament pune bețe-n roate Guvernului. Tot ce se întâmplă bun în țara asta este datorită PSD, iar tot ce se întâmplă rău este din cauza PNL”, a spus consilierul județean din partea PNL, Marian Crușoveanu.

În concluzie, doar politicul va decide o dată clară în ceea ce privește desfășurarea alegerilor locale, dar și parlamentare, însă nu vor lipsi clinciurile nemuritoare în tot acest timp.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai prostule stai dracu in banca ta si numai vorbii atat de mult si prost ,ca daca nu era taica-tu erai un mare idiot Faci si familia Comanescu de ras mai golanule, fiu de infractor
1
1
Pnl, Psd, Pmp, ProRomania, Pmp, Pntcd, Alde, etc toate partidele nu au facut nimic pentru popor in 30 de ani. Numai ptr ei, pensii speciale , tot felul de avantaje. La popor se gandesc doar sa le fure voturile. Nenorociti
2
1
Cu cat mai repede cu atat mai bine.
3
1
Fiu decamatar
2
3
ma nea Mariane lasane cu vrajeala cu Chitac si PNL vostru ca tot sageti ramaneti
4
3
Care alegeri? Ca voi nu o sa mai fiti eligibili,dupa cateva intrebari puse de cine trebuie unde trebuie,adica la varf,se pleaca acasa sau la puscarie,in functie de implicarea fiecaruia la...ONG adoptii,tradari,spionaj,etc.Nu va mai dati patrioti ca sunteti DOAR niste HOTI! WWG1WGA
5
6
Parca lui Crusoveanu ii placea in dos, nu? Intreb, pentru un prieten, ca ar vrea sa i o traga.
3
13
Suntem si noi de acord ca alegerile sa fie in vara si nu in iarna.
7
6
A reusit tiganul ala prost de Crusoveanu sa lege atatea cuvinte ? A invatat de cand facea camatarie si spargea magazine cu tac-su ? Ce partid e ala in care oligofrenul eforiei, cum i se spune puradelului de Crusoveanu, e purtator de cuvant ? Ba chiar tiganul vrea sa fie si deputat. Mars,javra !
13
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108