REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Marian Crușoveanu: „În unele localități din județul Constanța avem de recuperat un decalaj imens“

Marian Crușoveanu: „În unele localități din județul Constanța avem de recuperat un decalaj imens“

A.F. 19 ianuarie 2023 | 19:11 949

Deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu face deplasări, în această perioadă, prin localitățile din județ astfel încât în noua sesiune parlamentară să fie la zi cu temele locale, precizând că în unele localități trebuie recuperat un decalaj imens iar prin investiții în infrastructură să se poată aduce condițiile de viață la realitățile secolului al XXI-lea.

Marian Crusoveanu: „in unele localitati din judetul Constanta avem de recuperat un decalaj imens“Marian Crușoveanu

„În această perioadă fac deplasări prin localitățile din județul Constanța, încerc să aflu ce gândesc atât colegii din PNL, cât și locuitorii, astfel încât în noua sesiune parlamentară să fiu la zi cu temele locale.

În unele localități din județul Constanța avem de recuperat un decalaj imens, astfel ca, prin investiții în infrastructură, să putem aduce condițiile de viață la realitățile secolului al XXI-lea. Putem face asta! Aceste instrumente, care trebuie folosite în vederea redării românilor unei șanse la o viață mai bună în România, există. Avem Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, fondurile europene, PNRR și alte mecanisme prin care putem oferi tinerilor o speranță în această țară.

Iată că în municipiul Constanța, după mult timp, avem siguranța că se vor implementa proiecte cu finanțări uriașe care vor fi cruciale pentru locuitorii județului și nu numai. Va exista o nouă filă în istoria acestei zone deosebite a României, o nouă pagină prin care Constanța va fi din nou la acelaşi umăr cu marile orașe turistice. Cu două spitale noi, cu stadion, o sală polivalentă și CET modern, cu un Cazinou reabilitat, orașul nostru va avea altă imagine.

Ca tânăr om politic, sper ca generația noastră să fie mai curajoasă, pentru România și pentru români“, a transmis deputatul Marian Crușoveanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai socrelu ca mai ai puțin și ginerele te lasă chel
0
0
bate cimpii. pnrr, nu are proiecte. taranii adunati la o tuica(promisa),il vor asculta, cu gindul la dupa.
0
1
Are cineva un Emetiral?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212