REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Marian Râlea revine într-un serial de televiziune. Ce personaj va juca

Marian Râlea revine într-un serial de televiziune. Ce personaj va juca

A.F. 10 mai 2023 | 00:00 360

Un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul „Lia – Soția soțului meu”, de la Antena 1. Este vorba despre fotograful Nae, interpretat de către actorul de film, teatru și televiziune Marian Râlea, care a jucat și în serialul „Adela”, la același post.

Marian Ralea revine intr-un serial de televiziune. Ce personaj va jucaMarian Râlea

Personajul interpretat de Marian Râlea nu este doar un simplu fotograf și nu este doar un om în vârstă blând, așa cum poate părea la prima vedere. Trecutul său ascunde o poveste cutremurătoare, care s-a soldat cu o traumă uriașă în viețile unor personaje din serial.

Faptele lui Nae nu au fost nici uitate și nici iertate, iar odată cu apariția acestui personaj, vor fi scoase din nou la suprafață, lucru care va avea consecințe majore în relația dintre personaje.

Marian Râlea, primele declarații despre rolul său din „Lia – Soția soțului meu”

„Nae este un personaj care dorește, din tot sufletul, să-și recupereze viața. O vină de neiertat poate fi uitată și ștearsă cu timpul? Niciodată! Nae își duce în suflet povara unei tragedii. Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita.

Își va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită!”, mărturisește actorul. Este dispus Nae să facă orice pentru a-și recupera viața?

Cine sunt personajele care l-ar putea ierta şi, totodată, cine sunt personajele care sunt mai hotărâte ca niciodată să îl facă să dispară pentru totdeauna din viețile lor? Cine este dispus să-l primească înapoi în viaţa lui, indiferent de fapta cutremurătoare pe care a săvârșit-o? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsurile în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în serialul „Lia – Soția soțului meu”.

Viața lui Marian Râlea înainte de a deveni actor

Acesta a absolvit Liceul de Construcții, chiar dacă a devenit actor. A mărturisit că zugrăvea case pentru a câștiga bani.

„Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie. Mi-a prins bine Liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a spus el pentru okmagazine.ro.

Marian Râlea a vândut felicitări pe Lipscani

Celebrul actor a făcut și armata. De la colegii de acolo a învățat să picteze. A făcut mărțișoare, dar și felicitări pe care le vindea în centrul Bucureștiului.

„Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine! Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a adăugat el în același interviu, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468