REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marian Rîșnoveanu, șef la Garda de Mediu, și-a ridicat casă de 150 mp după ce a fost evacuat din locuința ANL

Marian Rîșnoveanu, șef la Garda de Mediu, și-a ridicat casă de 150 mp după ce a fost evacuat din locuința ANL

Replica API 18 august 2022 | 00:00 4736

În urmă cu vreo doi ani, Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa a purces la o amplă verificare a situaţiei chiriaşilor din blocurile ANL, după ce au fost informați că cei mai mulți practică o metodă destul de veche, și anume subînchirierea. Unele s-au adeverit, așa că au dispus evacuarea chiriașilor din spațiilor locative. Printre cei vizați a fost și Marian Cristian Rîșnoveanu, fostul șef al Gărzii de Mediu Constanța, în prezent șef serviciu Garda de Mediu. Iată că, după ce s-a văzut evacuat din imobilul pentru care plătea chirie de 200 de lei pe lună, Rîșnoveanu s-a gândit să-și construiască o casă.

Marian Rîșnoveanu

A fost nevoie de hotărâre judecătorească pentru ca Rîșnoveanu, despre care se știe că este, sau a fost, susținut de PSD, să părăsească imobilului din Poarta 6. ”Dispune evacuarea pârâtului şi a tuturor persoanelor care locuiesc împreună cu acesta, cu sau fără titlu, din imobil. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a chiriei în sumă de 208,33 lei lunar, începând cu luna octombrie 2019 și până la data eliberării efective a locuinței. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a penalităților de întârziere în cuantum de 0,1% ce se vor calcula, în caz de întârziere la plată, din suma datorată, începând cu prima zi a lunii următoare”, se arată în minuta din decembrie 2019, pronunțată de Judecătoria Constanța.

Rîșnoveanu nu locuia în imobil, el subînchiriind apartamentul ANL altei persoane, contra unei sume de bani, cel mai probabil mai mare decât dea pe care șeful de la Garda de Mediu o plătea la RAEDPP, respectiv 200 de lei/lunar. Nu știm cât timp a reușit să fenteze statul, cert este că Rîșnoveanu este astăzi fericitul proprietar al unei case de 150 mp în Ovidiu, construită în 2020.

Întrebarea este cum a reușit să-și ridice ditamai vila, în contextul în care la acea dată câștiga pe lună aproape 3800 de lei, fără să fie implicat în vreo firmă?! În prezent, Marian Cristina Rîșnoveanu este sef serviciu Garda Națională de Mediu, câștigă luna peste 6.000 de lei, este proprietarul unui teren agricol și… cam atât. A, și este dator unei persoane fizice cu 130.000 lei, bani împrumutați în 2019.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu exista scara de bloc ANL unde sa nu fie 2-3 locatii subinchiriate. Asta a fost sifonat, mai lasati-ne cu controalele voastre inopinante
0
0
un total mister! ANAF si Procuratura dorm in papuci
0
0
asta ii tine spatele lui Cartali si Pitu,de-si permit a sa faca ce vor?
0
0
Mai Replica , eu vad ca dupa unii din citotorii vostri de ce nu va duceti sa va deschideti o sectie in MAI sau ANAF si sa solutionati voi dosare caci dupa cei in speta la Sf Asteapta!
0
0
ce bine e sa fii bugetar
1
1
De ce nu o cercetati pe Steluta Popescu cea care se numeste de doi ani cimisar sef la Constanta? sau aici Replica nu are voie sa cerceteze? care si - a facut casa tot in judet? Tot bugetara
2
0
Unul din cei mai mari cretini din primarie si psd.omul are probleme psihice mari
1
0
Pentru cele doua case construite in zona protejata Natura 2000 din coada lacului Siutghiol de apropiatii lui Chelaru, toata garda de mediu si aia de la apele armane , ar trebui sa fie la inchisoare.
0
0
sa se surpe malul sai cada casa in lac
1
0
Replica mergeti sa vedeti casa lui Rasnoveanu din Ovidu pe mal de lac, este un viloi care face invidiosi multi milionari din Constanta. Cand a fost prins in flagrant lund mita in portul Constant la scos din necaz procurorul cercetat penal Nita spunand ca el a aranjat cu Nejloveanu ca sa intre in joc cu infractorii. Locul acestui om este la inchisoare nu la Garda de Mediu unde habar nu are de nimic.
1
0
Jigodia asta are vila in Ovidiu pe marginea lacului, facuta din spaga luata de-a lungul timpului.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614