REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Marian Sărăcilă, acuzat că a rupt în bătaie un grup de motociclişti

Marian Sărăcilă, acuzat că a rupt în bătaie un grup de motociclişti

Replica API 1 octombrie 2012 | 00:00 228

Fostul viceprimar şi liderul UNPR Tuzla este căutat de poliţişti

Fostul viceprimar şi liderul UNPR Tuzla este căutat de poliţişti

Situaţie incredibilă în apropierea localităţii constănţene Tuzla. Fostul viceprimar şi liderul UNPR Tuzla, Marian Sărăcilă, este acuzat că a rupt în bătaie un grup de motociclişti, după care şi-a abandonat maşina din dotare în mijlocul străzii şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, deplasându-se la domiciliul lui Sărăcilă, însă acesta nu a fost de găsit. Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au fost anunţaţi prin 112 de faptul că un scandal monstru s-a stârnit între participanţii la traficul rutier, pe DN 39, la ieşirea din Comuna Tuzla, în dreptul Aerodromului, pe sensul de mers către Mangalia. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că altercaţia a avut loc între mai mulţi motociclişti şi trei şoferi. În primă fază, motocicliştii au declarat că au fost şicanaţi în trafic de un bolid, un Jeep, care mergea haotic. După ce au oprit, şoferul a coborât, luându-i la bătaie, moment în care aceştia au observat că este vorba de Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla. Ulterior la ieşirea din localitate, în sprijinul conducătorului autoturismului, au mai venit câţiva susţinători care au agresat mai multe persoane. În urma altercaţiei un bărbat de 37 de ani, din 2 Mai, judeţul Constanţa, a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia cu diagnosticul: "fractura cu deplasare 1/3 proximală cubitus stâng prin agresiune, contuzie forte gambă stânga, hematom post traumatic gamba stânga ". În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, efectuându-se investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe, în vederea identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale ce se impun. De asemenea, poliţiştii s-au deplasat şi la domiciliul lui Marian Sărăcilă, acesta fiind de negăsit. Menţionăm că evenimentul s-a produs duminică, 30 septembrie, la ora 17.30. Facem precizarea că Marian Sărăcilă nu a putut fi contactat pentru a oferi amănunte cu privire la acuzaţiile care i se aduc.

Liderul UNPR Constanţa: Luptele de stradă sunt pentru proşti, pentru oameni fără onoare

Liderul UNPR Constanţa, George Lipoveanu, a rămas înmărmurit la aflarea veştii cum că Marian Sărăcilă, fostul viceprimar şi şeful UNPR Tuzla, ar fi acuzat că a bătut un grup de motocilcişti. "Ar fi o palmă pentu noi dacă un coleg ar recurge la aşa ceva. Luptele se dau în ring, sunt organizate. Luptele de stradă sunt pentru proşti, pentru oameni fără onoare", a declarat, pentru "Replica", George Lipoveanu. Vom reveni.

sursa video: Neptun TV

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212