REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mariana Gâju

Mariana Gâju

Replica API 7 mai 2017 | 00:00 1186

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, anunțând, cu mândrie proletară, că a organizat cel mai cel eveniment din ultimii 50 de ani!

Foaie verde, foaie lată,

M-am făcut soacră deodată!

Mi s-a însurat băiatul,

A aflat acum tot satul!

Foaie verde, dor mărunt,

Nu mai pot să mă ascund:

Am băiat frumos de pică,

Vine nora și-l ridică!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mariana Cur-de-Fier ... Pe asta o reguleaza cand Costica , ratatul ala , cand ratatul de partid !
2
0
Mai MIZERIE UMANA sunt pensionari profesori, medici, directori.psihologi,ofiteri Poate parintii tai sunt ANALFABETI, nu du grija altora
4
0
Credeti ca noi daca suntem pensionari nu stim sa folosim calculatorul?Sau mai degraba deranjeaza ca unii si altii de pe aici spun adevarul?
5
0
Ma bufneste rasul, aici sant postaci de meserie, dar unii se dau pensionari, aia saracii habar n-au sa intre sa scrie. Daca nu se spunea de madama asta si se spunea de altul de la PSD, tabarau cu totii ca hienele. Dar ca Basescu, Udrea, Neamtul, Kovessi au furat milarde de euro, case, vile, voturi pt. presedentia tarii, fapte dezvaluite nu de Gadea sau Mugurel ci chiar de ei , gen Andronic, niciun postac d-asta basinos nu scrie nimic. Dar ca, crestina asta si-a insurat baiatul, si asta e ocazie pt. jigniri. Popor mizerabil, orice faci tb. sa fii injurat, fie si ca iti insori fiul.
0
8
Aceasta dna sa inceteze sa mai promoveze oamenii de cea mai joasa speta,gen Samoila de la Casa de Pensii ,care pe langa ca este o incompetenta , se adreseaza pensionarilor mai rau ca tigancile din Piata Chiliei....si mai este si director.RUSINE dnilor ca tineti pe functii astfel de oameni!
10
1
Sa ne lase ...cu evenimentele ei si cu sustinatoarele ei ...Bercaru Nicoleta...Samoila...si multe altele.Niste toape...incompetente si sugatoare de tot si de toate.Rusine sa le fie!!!
11
1
Pentru rauvoitori: femeia se recomanda "economista", fiind absolventa la batranete a unei universitati fantome... Iar sotul nu mai este tractorist , ci "manager" la una din firmele infiintate sa suga din banii prostilor care o voteaza pe tzatza asta...
11
0
O baragladina cu tupeu se vede ca este hranita bine ..arata ca o scroafa de mangalita ..platita de narodul acestei tari ..
6
0
Proasta satului , a transformat un eveniment de familie intr-un eveniment politic.Ce stie ea ce este discretia , rafinamentul , decenta ? Am vazut un clip de la cununia civila : grotesc , nu s-a abtinut , a vorbit de s-a plictisit si ea. Pacat de baiat !
16
0
ce fata de mahalagioaica are fratane
9
1
Dna Gaju de ce sustineti dvoastra si PSD-ul oameni de proasta calitate,precum C.Samoila de la Casa de Pensii?V-ati intrebat vreodata cati bani cheltuim noi,pensionari sa ne castigam drepturile,deaorece aceasta femei comite abuzuri?
13
1
Mai inchide gura AIA ,CA doar mosu Stroie nu-i linga tine sa ti-o serveasca,.Ai avut bani sa-ifaci nunta,poate nai furat destul de la noi amaritii,si Inca o curiozitate, Stroie,hoitul,a fost ,,socru mare,,?Sa speram CA ai facut petrecerea cu bani cistigati din salariu,,,casa de chirpici,,si sanatate
9
1
Ce mare eveniment ....de parca nu a mai organizat nimeni nunti pana acum!Sa ne "lase" si ea si prietenele ei .Sustine toate incompetenle pe functii, cum este Samoila de la CASA de PENSII.Cei de la PSD cand vor lua atitutine sa o schimbe?Pana cand mai trebuie sa suportam abuzurile acestei femei?Cand mergi la ea in audienta nu este in stare sa articuleze 2 fraze coerente.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614