REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Marile bulevarde ale Constanței se modernizează

Marile bulevarde ale Constanței se modernizează

Replica API 6 august 2020 | 00:00 1373

Pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia, a fost finalizat procesul de turnare a primului strat de asfalt. Din această noapte, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru așternerea stratului de uzură. Carosabilul va fi recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. Intervențiile se vor desfășura toată săptămâna, traficul rutier fiind restricționat parțial, în intervalul ora 19:30 – 05:00.

Lucrări de reabilitare a carosabilului au loc în această săptămână și pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân, cu aceleași restricții de trafic rutier. Se decopertează zona carosabilă pentru a fi asfaltată. În această noapte, utilajele de frezare vor acționa pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.

Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardele Tomis și Mamaia prevede modificarea trotuarelor și placarea acestora cu pavele moderne, carosabil reabilitat, benzi unice pentru transportul în comun, piste de biciclete și mult spațiu verde.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
afara cu mosnianu,un spagar mare de la uoc !
0
0
Fagadau e cel mai gospodar primar se vede asta orasul arata din ce in ce mai bine
3
11
Pe Tomis lucrarile au inceput anul trecut in toamna. Vor mai continua cateva luni, dupa vor constatat ca mai mult blocheaza circulatia si vor lua de la capat cu sistematizarea. Acum cativa ani au facut sensul giratoriu de la spital, acum l-au stricat. Nu gandeste nimeni in primarie? Bani aruncati
8
0
A cata oara se modernizeaza si cat tine? Astia nu mai stiu ce sa faca nou si ieftin si au decis sa refaca, inainte de alegeri.
9
0
De ce se face totul doar inainte de alegeri?
13
0
hahhah, fagadel are frica in coaie.. nu mai iesi primar, sclavule
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389