REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Marilena Hagi nu ține cont de reguli. Soția fostului fotbalist, surprinsă chiar în momentul în care a încălcat legea

Marilena Hagi nu ține cont de reguli. Soția fostului fotbalist, surprinsă chiar în momentul în care a încălcat legea

Replica API 19 iulie 2021 | 23:25 2622

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Pe această premiză merge și Marilena Hagi care a fost surprinsă chiar în momentul în care a încălcat legea, căci soția fostului fotbalist n-a mai avut deloc răbdare la semafor și a trecut direct pe roșu.

Îți permiți orice când ești soția lui Gică Hagi, mai ales să încalci regulile de circulație. Soția fostului fotbalist nu a mai ținut deloc cont de legislație și a trecut direct pe roșu la semafor. Ei bine, paparazzii Spynews nu o scapă niciun moment pe partenera de viață a lui Hagi din ochi, astfel că au surprins-o pe femeie chiar în fapt.

Soția lui Gică Hagi a fost surprinsă parcând in grabă în fața unui magazin de decorațiuni interioare, astfel că s-a dat jos de la volanul mașinii de lux și s-a îndreptat către portbagaj. A luat de acolo o sacoșă destul de mare și a intrat apoi pe poarta centrului comercial. De asemenea, ceea ce cu siguranță le-a sărit tuturor în ochi este faptul că Marilena n-a lăsat telefonul mobil niciun moment și a vorbit constant la acesta, astfel că atunci când ești soție de fotbalist cu renume trebuie să onorezi toate apelurile telefonice.

De asemena, Marilena Hagi a abordat o ținută elegantă, dar lejeră, de vară, pentru a putea să facă față activităților din ziua respectivă, astfel că partenera de viață a fostului fotbalist a purtat o rochie simplă, albastră, pe care a asortat-o cu niște săndăluțe fără toc, comode.

Marilena Hagi, mamă responsabilă și soției devotată

Marilena Hagi se mândrește cu copiii săi care au cariere strălucite, dar și cu căsnicia de mai bine de 25 de ani pe care o are cu celebrul fost fotbalist, Gică Hagi. Ei bine, Ianis, fiul celor doi soți, a făcut de curând mărturisiri emoționante despre mama sa, astfel că a explicat că el și sora lui, Kira, nu ar fi reușit să ajungă atât de departe dacă nu ar fi avut o mamă atât de devotată.

Tânărul fotbalist a povestit că Marilena este cea care l-a îndrumat să muncească pentru a-și îndeplini visul, susținându-l astfel mereu în ceea ce a făcut. De asemena, Ianis Hagi a povestit că mama lui întreține mereu armonia în familie, doar prin simpla ei prezență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va e rusine cu un asa articol....o familie care nu a facut nimic gresit si acum stati cu panda pe ei.....cred ca i confundati cu Clejeanii
12
5
Si ea ce a muncit in viata ei,ca l-a dat sfaturi despre munca se pricepe. Daca nu era sotia lui Gica Hagi,nu mai era vedeta.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108