REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare emis în legătură cu acuzaţii de agresiune

Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare emis în legătură cu acuzaţii de agresiune

Replica API 27 mai 2021 | 00:00 743

Poliţia din statul american New Hampshire a anunţat marţi seară că a fost emis un mandat de arestare care îl vizează pe cântăreţul rock Marilyn Manson, în legătură cu acuzaţii de agresiune, informează miercuri Reuters, citată de Agerpres.

Marilyn Manson

Presupusele agresiuni ar fi fost comise asupra unui cameraman, a indicat poliţia, precizând că atât Manson, cât şi agentul şi avocatul său, ''ştiu de ceva vreme'' despre mandat, însă ''el nu a făcut niciun demers pentru a se întoarce în New Hampshire şi a răspunde acuzaţiilor''.

''Departamentul de Poliţie din Gilford are un mandat de arestare activ pe numele lui Brian Hugh Warner (alias Marilyn Manson)'', a indicat poliţia într-un comunicat publicat pe Facebook, precizând că muzicianul este vizat de două capete de acuzare privind agresiunea, în urma ''unui incident din 2019 petrecut la Bank of New Hampshire Pavilion", o sală de concerte din New Hampshire.

Un reprezentant al lui Manson nu a fost disponibil imediat pentru a comenta pe marginea acestui subiect, notează Reuters.

Manson a susţinut un concert la Bank of New Hampshire Pavilion la 18 august 2019, dată la care au avut loc presupusele agresiuni, potrivit poliţiei.

Operatorul video a fost subcontractat de o companie cu sediul în New Hampshire pentru a filma concertul şi se afla în partea din faţă a scenei când au avut loc presupusele agresiuni, se precizează în comunicat.

O astfel de infracţiune produsă în New Hampshire poate duce la o condamnare la închisoare de până la un an şi la plata unei amenzi de până la 2.000 de dolari.

Presupusele agresiuni nu au fost de natură sexuală, a precizat poliţia, adăugând că emiterea unui mandat de arestare nu implică o prezumţie de vinovăţie.

Evenimentul reprezintă cea mai recentă controversă în centrul căreia se află cântăreţul rock. Departamentul şerifului din comitatul Los Angeles a anunţat în luna februarie că autorităţile investigau acuzaţii de violenţă domestică care îl vizau pe Manson.

Actriţa Evan Rachel Wood, cunoscută din seria ''Westworld'' şi alte trei femei au declarat în februarie în mesaje publicate pe reţele sociale că au fost abuzate de Manson. În urma acestor acuzaţii, Manson a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings.

Cântăreţul a respins în februarie aceste acuzaţii, invocând relaţii consensuale cu aceste femei şi declarând că ele ''denaturează trecutul''.

Cântăreţul şi compozitorul Marilyn Manson este cunoscut pentru înfăţişarea sa de inspiraţie gotică, cu ţinute de culoare neagră şi machiaj strident. Printre hiturile sale se numără ''The Dope Show'' şi ''The Beautiful People''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212