REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi "ameninţă" cu renunţarea la cetăţenia română

Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi "ameninţă" cu renunţarea la cetăţenia română

Andreea VREJOIU 23 noiembrie 2022 | 00:00 690

Mario Iorgulescu se află în acest moment, după spusele sale şi ale apropiaţilor, internat într-o clinică psihiatrică din Italia, fiul şefului LPF suferind de tulburări psihice, cauzate, se pare, de o leziune pe lobul frontal.

De pe patul de spital, Mario a trimis presei din România un mesaj halucinant, în care susţine că victima sa era, de asemenea, sub influenţa drogurilor, iar justiţia română ar căuta să-l condamne la maximum de pedeapsă, pentru a-l oferi ca exemplu opiniei publice.

„Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om, că deja a fost ruinată o familie. Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap.

Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident. Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba…

Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu. Legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Poate că mesajul ăsta dă dovadă că sunt coerent. Păi, în cazul meu, ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și, era într-o stare care nu îi permitea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi”, a transmis Mario Iorgulescu, potrivit Spynews.ro.

Mario Iorgulescu are două mandate de arestare pe numele său, dar acestea nu pot fi puse în aplicare din cauză că autoritățile italiene refuză să dea curs solicitărilor parții române.

Primul mandat european de arestare a fost emis pe numele acestuia în mai 2020, când Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor.

Cel de-al doilea mandat european de arestare a fost emis pentru condamnarea definitivă la 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate, pentru o faptă anterioară accidentului, decisă în aprilie anul trecut de Curtea de Apel Bucureşti, conform rtv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar te rugam, si daca esti bolnav locul tau e intrun spital si nu liber pe stada!
1
0
Ce spui mai limba"ca esti nemultumit de justitia din Romania" si tactu te sustine, ia sa fi fost invers adica sa fi intrat celalat sofer pe contrasens si tu sa fii mort si ingropat la oara asta sa vedem mai spunea Gino Iorgulescu,ca este nemultumit de justitia din Romania cum spui tu acum?,da ma tactu spunea si el ca este nemultumit de justitia din Romania pentru ca nici dupa atata timp nu reuseste sa il aduca in Romania pe soferul beat si drogat care a intrat cu viteza pe contrasens si ia omorat copilul,asa ca nu te mai da victima pentru ca asa este soferia,o clipa de neatentie este suficienta pentru ca sa mori sau sa omori pe altcineva mai ales daca soferul este beat,drogat si conduce cu viteza,mai ales viteza pentru eu am cunoscut betivi care conduceau dar stiind ca sunt sub influenta alcoolului conduceau atent si cu viteza mica,ori tu intri in categoria alaoara care atunci cand sunt bauti sunt viteji,deci nu ai nici o scuza mai Mario degaba cauti tu vinovati in alta parte si zi mersi ca esti roman ma pentru ca in alta tara nu doar ca intrai la puscarie dar luai pedeapsa maxima dupa declaratiile astea caci judecatorul spunea ca trebuie sa stai multi ani in puscarie pentru ca sa constientizezi gravitatea faptei tale.
1
0
treci la parnaie ca sa nu mai fie papagalul de tac-tu trist si vinovat. Pe urma poti sa te faci si patagonez mwist.
3
0
Sa i se ia cetățenia romana și sa se recupereze si toate daunele făcute de familia lui (bunici, parinti, frati) statului roman!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212