REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mario Tapangea, CONDAMNAT pentru DEȚINERE de DROGURI de mare RISC

Mario Tapangea, CONDAMNAT pentru DEȚINERE de DROGURI de mare RISC

Replica API 17 noiembrie 2020 | 13:36 42004

Mario Octav Tapangea, fiul magnatului Ioan Tapangea, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept. Astfel, acesta a fost surprins în timp ce se afla în parcarea clubului Breeze din Mamaia Nord, iar la controlul corporal asupra lui a fost descoperită o foiță din plastic transparent în care se afla o substanță pulverulentă de culoare albă, sigilată la capăt prin înfiletare și ardere. Ulterior s-a dovedit că în foiță se aflau cocaină și levamisol.

Cum a fost prins Mario Tapangea

Mario Tapangea, în timp ce se afla în parcarea din dreptul clubului Breeze din stațiunea Mamaia Nord, cu intenția de a se urca în autoturismul, marca BMW, a fost oprit și legitimat de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. La controlul corporal asupra lui a fost descoperită o foiță din plastic transparent în care se afla o substanță pulverulentă de culoare albă, sigilată la capăt prin înfiletare și ardere. În interiorul autoturismului, în cotiera dintre scaunele din față au fost găsite două foițe din plastic transparent, sigilate la capete prin răsucire și ardere – topire, care conțineau o substanță pulverulentă, de culoare albă. Foița din plastic în care se afla substanța pulverulentă de culoare albă, găsită în buzunarul stâng al vestei purtate de inculpat precum și cele două foițe cu substanță pulverulentă, găsite în cotiera din față a autoturismului au fost ridicate și ambalate într-un plic alb.

Ce a declarat inculpatul

Iată ce a declarat Maro Tapangea: „Substanța găsită asupra mea am cumpărat-o cu 100 lei de la un băiat, pe nume C., din clubul Crazy Beach, în urmă cu o saptămână și este pentru potență sexuală. Cele două bile cu substanță pulverulentă de culoare albă, găsite în mașina mea sunt ale mele și le-am cumpărat de la C. din Crazy Beach, pentru a le consuma și să-mi creeze potență sexuală.”

Ce a spus instanța

La alegerea și individualizarea sancțiunii, instanța a avut în vedere criteriile generale dar și colaborarea de care a dat dovadă inculpatul. Inculpatul a mai suferit o condamnare la pedeapsa de 1an închisoare fiind suspendată executarea sub supraveghere.

Instanța a decis condamnarea lui Mario Tapangea la 2 luni de închisoare pentru săvârșirea faptei de deținere, fără drept, de droguri de risc. Totodată, instanța a dispus anularea suspendării sub supraveghere a pedepsei de 1 an închisoare aplicată pentru săvârșirea faptei de lovire și alte violențe, astfel Mario Tapangea fiind condamnat la pedeapsa de 1 an și 20 de zile de închisoare cu suspendare. Decizia nu e definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mata manixx
0
1
cine mai e si lautaru asta?
0
1
Coincidenta de nume. Tatal lui Mario este de undeva din zona Moldovei stabilit in Constanta .
20
2
Astia care comentati aici ....nebunilor....bravo lui , omul e barosan , daca sa descurcat ce ma? Nu toti facem ce este mai bine pt noi? Care i problema? Dar va roade invidia jegurilor, este tanar, frumos, bogat are nevasta misto!! Bravo p..a ta Mario! Omul a facut ce a vrut , a experimentat, acum isi vede de viata lui! Respect Mario! M..e invidiosilor!!!
10
19
Baaaa jegurilor
8
9
prostul ala de Tapangea duce valise cu bani lunar la mafiotii din Italia care spala bani in Romania. Mario un drogalau ordinar, numai sex si cocaine face toata ziua
8
6
Daca era vreun amarat lua cativa ani cu executare, dar nu va mai cacati pe voi ca orice Roman daca ar avea bani ca ta-su lui asta si-ar salva la fel progenitura!
11
7
Altii cu fapte mult mai usoare au luat ani grei cu executare, iar parlitul asta ia cu suspendare. Unde e dreptatea? Unii se legau in lanturi de garduri...tipau ca Dragnea e de vina...si acum...nu mai tipa nimeni....
20
5
Nu mor caii cand vor cainii
9
17
Sai dam drum
2
7
RADUCANU e mafiot
8
2
Ai bagat jumate de oras la puscarie ca sa ti iei tu suspendare, gunoiule. Sunt multumiti baietii de la BCCO? Sau mai trebuie sa dai....
38
4
Daca sunt cipan, ce folos?Sunt prost gramada,am fost la scoala da tata ma trimitea cu oile si am renuntat dupa 5 clase.Nu stiu sa citesc, dar fac bani.Nici destept nu sunt eu prea tare, dar ridic blocuri acum, cand vreau si unde vreau.Mucanii sclavi sa si vada de nevestele lor urate.
21
29
Ce mare magnat Tapagea ,un aburitor expirat cu pacanele,de la care a invatat si fiisu care a iesit o alta panarama ipotenta
34
2
Felicitari avocatului!
21
3
Miliardar cu probleme erectile. Voi saracilor fericiti vi se scoala belita dupa 2 baxuri de bucegi. In viata nu le ai pe toate. Faceti cate 12 copii saracilor si ii tineti pe toti in beci
14
13
Imi place cand vad mostenitori de averi care-si distrug viata ....
23
5
Pai daca maica-sa lui Mario este cipanca si este sora cu nevasta lui George Secarea, drogalaul ce este ? Lord englez? La bulau cu el !
38
11
Raducanu din Mangalia vinde droguri de 12 ani de zile a impanzit orasul de droguri cei de la BCCO nu ia nici o masura in legatura cu acest umflat
26
4
Cel mai mare sifon, cel mai mare praduitor in acest oras este bulanul asta
44
6
Putea sa ia OLEAca mai mult
33
5
Acum sa vad cat timp rezista articolul asta pana sa fie sters ca celalalt cu Mario nu a rezistat decat cateva ore. Chiar sunt curios.
40
3
Cel mai mare sifon din oras
46
2
Sifon sifon sifon
44
5
Pt. cacat bolnav de Alx , asta de mai jos : alde Tapangea sunt machedoni !
39
19
Mario nu este machidon boule
27
39
Puscarie pe viata makidonului onanist. Sa ispaseasca si pedepsele neamului lui de makidoni hoti si escroci
53
23

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614